Rüyada “Rüyada Saç Kestirmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?” Görmek

Rüyada Saç Kestirmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?

Rüyada saç kestirdiğini görmek rüya sahibinin hayatında yapmak istediği değişikliklere işaret eder. Rüya sahibi bu değişiklikleri gerçekleştirmez ise üzüntü yaşayacağına değiştirir ise huzur ve sükuneti mutluluğu yaşayacağına delalet ettiği şeklinde yorumlanır. Rüya saç kestirdiğini gören bekar kişiler için yapacağı evliliklerde mutlu olacakları yorumu yapılmaktadır. Bu rüya erkekler tarafından görülür ise bazı sıkıntılar yaşanabileceğine işaret edilir.

Rüyada saçının kesildiğini gören kişiler ellerinde olmayan nedenler ile istemedikleri olaylarla karşılaşarak zarar göreceklerine ve üzüntü yaşayacaklarına işaret eder. Rüyasında saçının kesildiğini gören kişilere hayatlarını kendi kontrolleri altına alması gerektiği uyarısını vermektedir. Rüyada saç kestirmek uzun hayata, olgunluk ve ağır başlı kişiliğe işaret eder. Rüyada saç kestirmek rüya sahibinin tedbirli olması ve tedbirli davranmasına karşı bir uyarı olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada saç kestirmek İslami yorumlarda altı şekilde tabir olmaktadır. Rüyayı gören kişi kadın ise onur, gurur ve şeref olarak erkek ise haysiyetli ve iyi ahlak sahibi olduğuna işaret eder. Rüyada saçlarını canlı görmek kazanılacak olan güç ve kuvvete, kendi saçlarını kestiğini görmek karşısına bir ceza çıkacağına ve bunun bedelini ödeyeceğine, kestiği saçın önüne düştüğünü görmek mahkemelik bir durumla karşılaşacağına, rüyasında kendi saçını görmek yaşamda kazanılacak başarıya işaret eder.

Câferi Sâdık (r.a) demiştir ki; rüyada saçını kesmek rüya sahibinin onurlu, şerefli ve haysiyet sahibi olduğuna delalet eder. Bu rüyayı gören kişiler haç ve yolculuk mertebesine ulaşırlar şeklinde yorumlamıştır.

Rüyada saç kestirmek Diyanet yorumlarında; rüya sahibinin tasa ve dertlerden uzaklaşmasına ve sorunlar nedeni ile yaşanılan üzüntülerden uzaklaşıp kurtulmasına işaret eder. Bu rüyayı gören kişilere yaşadıkları sıkıntılı durumlar karşısında ümitsizliğe kapılmamaları ve umutlarını yitirmemeleri gerektiği şeklinde bir uyarı olur. Bir diğer yorumda ise bu rüyayı gören kişilerin sağlık sorunlarından uzak bir yaşam süreceği müjdecisi olarak yorumlanır.

İmamı Nablusi (r.a) diyor ki; Rüyada görülen saç uzun ömre ve mala delalet eder. Rüyasında saçlarının uzadığını gören kişilerin ömrü uzun olur şeklinde yorumlamıştır. Rüyada saç kestirmeyi istediğini görmek rüya sahibinin yaşadığı sorunlardan kurtulmak istediğine ve yaşanılan olumsuzlukları unutmak istediğine işaret eder. Ayrıca bu rüyayı gören kişinin uzun bir ömre sahip olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Saçın Kısa Kestirilmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada saçını kısa kestirmek; rüya sahibinin aile hayatında zor anlar ve sıkıntılar geçireceğine işaret eder. Bu rüyayı gören kişilerin yaşadıkları olaylar karşısında sıkıntıya düşeceklerine ve kötülüğe sürüklenecekleri şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Saçlarının Kısa Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada saçını kısa görmek; rüya sahibinin yaşadığı sıkıntıların sona ereceğine refah ve huzura ereceğine işaret eder. Bu rüya rüyanın anlamı rüya sahipleri için oldukça olumlu olarak yorumlanmaktadır. Rüyada saçını kısa kestiren rüya sahiplerinin işlerinin kötüye gideceğine işaret eder.

Sık Görülen rüyalardan, Rüyada Saç Görmek neye işarettir? İslami Kaynaklardan anlamını okuyabilirsiniz. 

Rüyada Kendi Saçını Kestiğinin Görülmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada kendi saçını kesmek; rüya sahibinin yaşayacağı ev değişikliğine veya şehir değiştirerek hayatını yeniden kuracağına işaret eder. Bu rüya bekar kişiler için kariyerlerine ağırlık vererek yakın zamanda evlilik yapmayacakları şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında saçını usturaya vurduğunu gören kişilerin için hayatlarını değiştirecek önemli kararlar alacaklarına işaret eder. Evlilikleri kötü giden kişiler bu rüyayı görürlerse evlilikleri biteceği ve işleri yolunda gitmeyen kişiler bu rüyayı görürlerse iflas edebilecekleri şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Saçlarını Kuaföre Kestirdiğini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kuaförde saç kestirmek; rüya sahibinin kurallara önem veren ve bütün işlerini kural çerçevesinde düzgün yapan kişi olduğuna işaret eder. Bu rüyayı gören kişilere verilen mesajda prensip sahibi oldukları için yapacakları bütün işlerde başarıya ulaşacaklarını müjdeler. Rüyasında kuaförde saç kestiren kişilerin attıkları her adım olumlu sonuçlanarak gelecekte oldukça lüks ve ferah bir hayatın onları beklediğine işaret eder.

Rüyada saçın uçlarından kesilmesi rüya sahibinin isteklerine tam kavuşamadığına ve kendini daha özgür hissetmek arzusunda olduğuna işaret eder. Bu rüyayı gören kişinin yeni bir çevre edinerek bazı arkadaşları ile arasına mesafe koyacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahipleri saç ile ilgili gördükleri rüyalarda;

  • Rüyada saç kazıtmak rüya sahibinin kötü bir iş yapacağına ve içinde bulunacağı durum nedeni ile kınanacağına işaret eder.
  • Rüyada saç tarayıcısı gören rüya sahibinin hayatına yeni bir insan gireceğine ve bu insandan manevi ve maddi olarak destek göreceğine işaret eder.
  • Rüyada saçları boyamak rüya sahibinin emeğinin karşılığını alamadığına, gereksiz işler peşinde olduğuna ve yararsız ilime işaret eder.
  • Rüyada saç taramak rüya sahibinin seyahate çıkacağına ve memleketlerine yolculuk yapacaklarına işaret eder.
  • Rüyada saçlarına bakım yapmak rüya sahibinin kazanacağı iyi bir dostu işaret eder. Bazı yorumlarda ise rüya sahibinin oldukça şanslı bir döneme girdiğine işaret eder.
  • Rüyada saçlarının boyasının solduğunu gören rüya sahiplerinin ellerinde bulunan malların bir kısmında kayıp yaşayacaklarına ellerinden para çıkacağına işaret eder.
  • Rüyada saç yıkamak rüyada saçlarını yıkayan kişiler için huzursuzluk yaşayacakları şeklinde yorumlanmaktadır. Bu rüya sahibinin maddi sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada Kendi Saçını Makasla Kestiğinin Görülmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada kendi saçını makasla kesmek rüya sahibinin bulunduğu yerden ayrılarak başka bir yere gideceğine, kısa veya uzun süreli olarak yaşadığı yerden başka bir yere göç ederek mekân değiştireceğine işaret eder. Rüyada makas ile saçını kestiğini gören kişilerin bol mal ve mülk sahibi olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Saçlarını Bıçakla Kestiğinin Görülmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada saçını bıçak ile kestiğini görmek rüya sahibinin iş yerinde yaşayacağı sorunları işaret eder. Rüya sahibine yanlış ilişkilere girdiği şeklinde uyarmaktadır.  Rüyayı gören kişiler bu ilişkilerinin çevreleri tarafından hoş karşılanmadığı uyarısını dikkate alarak hayatlarının kontrolünü daha doğru karşılayabilirler.

Rüyada Saç Kestiğinin Görülmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada saç kesmek birinin saçını kestiğini görmek rahata ermeye ve yaşanan olumsuzluklardan kurtulmaya işaret eder.  Rüyada birinin saçını kesmek rüya sahibinin istenmeyen suçlamalara maruz kalabileceğine ve kalp kırgınlığı yaşayacağına işaret eder. Rüyada tanımadığı herhangi birinin saçını kestiğini gören rüya sahibinin sevgisinin karşısını alamayarak hüsrana uğrayacağına ve çıkarcı ve paragöz kimseler olarak yorumlanmaktadır.

Bebek Saçı Kestirmek tabiri için, Rüyada Bebek Saçı Kestirmek neye işarettir? Yazımızdan anlamını okuyabilirsiniz.

Rüyada Başkasının Saçını Kestiğini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada başkasının saçını kesmek rüya sahibinin ticaret işine girme düşünceleri olduğuna ve ticaret hayatında para kazanmak gayesine gireceğine işaret eder. Bu inanca sahip olan rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda oldukça iyi yerlere gelebileceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyayı gören kişi kendini bu zihniyette görüyor ise bu rüya onun için hayırlı olacaktır. Ancak yaşam içinde gayesi olmayan kişilerin bu rüyayı görmeleri maddi zarar göreceği veya sağlık sorunları yaşayacağı şeklide yorumlanmaktadır.

Rüya sahibi saçını kestiği kişiyi tanıyor ise girişeceği bir işte destek göreceğine ortaklık kurarak aktif çalışacağına işaret eder. Rüya sahibini gördüğü bu rüya kazanacağı para ve mal olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada Saçlarını Eşine Kestirdiğinin Görülmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada saçlarını eşlerine kestirdiğini gören rüya sahiplerinin ailelerini korumak için her zaman dik durduklarına sorunlarını eşleri ile birlikte kendi içlerinde çözdüklerine işaret eder. Bu rüya sahipleri aile meselelerine dışarıdan kimseyi karıştırmayan kişiler olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada Saçlarının Döküldüğünün Görülmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada saç dökülmesi rüya sahibi olumsuz olarak yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin insanlara karşı güvenini sarsacak olaylara dahil olacağına, sevdikleri tarafından haksızlıklara uğrayacağına ve yarı yolda bırakılacaklarına işaret eder. Rüya sahibine gördüğü rüyanın uğursuzluk getireceğine işaret eder.

Rüyada saç dökülmesi ve dökülen saçların beyazlamasını gören rüya sahipleri için olumlu yorumlanmamaktadır. Rüyayı gören kişilerin eşlerinden ve iş arkadaşları tarafından haksızlıklar yaşayacağına işaret eder. Rüyasında saçların koparak döküldüğünü gören rüya sahiplerinin meslek hayatlarında yaşayacakları düşüş ve rakiplerine mağlup olacakları ve hayal kırıklığı yaşayabilecekleri şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada saçlarının tutam halinde döküldüğünü gören rüya sahiplerinin iş hayatında büyük zarara uğrayarak yoksulluğa düşeceklerini işaret eder. Rüyada kel kaldığını gören rüya sahibinin geçim sıkıntısı yaşayacağına, mevcut olan işini kaybedeceğine, borçlanarak sıkıntıya düşeceğine ve başkalarına muhtaç olacağına işaret eder.

Bebek Saçı görmenin tabiri için, Rüyada Bebek Saçı Görmek neye işarettir? Dini Kaynaklardan Alimlerin yorumunu okuyabilirsiniz.

Rüyada Saçlarının Örüldüğünün Görülmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada saçının örüldüğünü görmek rüya sahibinin yeni bir hayat kurmak için atacağı adıma ve yaşadığı üzüntü ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder. Bu rüya, rüya sahiplerine arkadaş gurupları ile çeşitli etkinlikler yapacaklarını bildirir. Rüyada örülü görülen saç;

  • Uzun örülmüş ise yaşanacak olan neşeli durumların geleceğine,
  • Herhangi bir saçın örüldüğünü görmek hayat içersinde yaşanılan hayal kırıklıklarının unutulacağına,
  • Kendi saçını örülmüş olarak görmek işlerinin yolunda gideceğine,
  • Annesinin saçını ördüğünü görmek iş hayatında aktif olunacağına,
  • Kız kardeşinin saçını ördüğünü görmek rüya sahibinin yaşantısında yolunda gitmeyen işlerle karşılaşacağına,
  • Saçı örerken görmek herhangi bir sebep ile yaşanacak üzüntüyü işaret eder.
  • Rüyada saçını başka bir saç ile örmek rüya sahibinin yardım alacağına ve yapacağı işlerden karlı çıkacağına işaret eder.
  • Rüyada saçını başka bir saç ile ördüğünü görmek rüya sahibi için oldukça olumlu olarak tabir edilir ve kişinin zengin bir adamdan yardım alarak işlerinde büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada saçını örgülü gören kişiler için birikim yapmaları gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır. Bu rüya yaşanabilecek iyi ve kötü olayların habercisidir ve size bu olayların içersinde yer alacağınızı bildirir.

Rüyada Saçını Zorla Kestirmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada zorla saç kestirmek rüya sahibinin hayatına yenilikler peşinde olacağına ve ileriye dönük kararlar alacağına işaret eder. İmam Nablusi (a.s) yorumunda; rüyada saçını zorla kestiren rüya sahiplerinin hayırlı ve helal rızkların peşinden gitme, rabbine şükretme, ilim sahibi insanlar ile geçirilecek vakitlere delalet eder. Saç ile ilgili görülen diğer rüya çeşitleri ve bunların tabirlerinde;

  • Rüyada görülen yumuşak saç çevrede beğeni toplamaya işaret eder.
  • Rüyada görülen kakül saç eşlerin zengin olacağına işaret eder.
  • Rüyada görülen kızıl saç hayırlı bir evliliğe veya gelecek olan mirasa işaret eder.
  • Rüyada görülen siyah saç ahlaklı ve iyi huylu kadına işaret eder.
  • Rüyada görülen kıvırcık saç rüya sahibinin hayır sahibi ve aklı selim insan olduğuna işaret eder.
  • Rüyada görülen sarı saç rüya sahibinin alacağı üzücü bir haberi işaret eder.
  • Rüyada kesilen saça üzülmek rüya sahibinin önceden planlamış olduğu bir yolculuktan vazgeçeceğine işaret eder. Bir diğer yorumda ise rüya sahibinin beklenmedik bir şekilde onurunun kırılacağına işaret eder.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani