Rüyada “Rüyada Mobilya Görmek” Görmek

Rüyada Mobilya Görmek

Rüyada Mobilya görmek, kişinin sefil bir hayattan zengin ve lüks bir hayata geçişini simgeler. Rüyada mobilya almak, bu rüyayı gören kişi göç eder, şehir değiştirir ve farklı bir yerde yeni bir hayata başlar. Rüyada mobilya taşımak, bu rüyayı gören kişi gösteriş meraklısı hayatını terk ederek daha sade ve münzevi bir hayatın içinde yer alır. Rüyada mobilya yapmak,  bu rüyayı gören kimse, parasını çok daha hayırlı ve büyük bir girişim için biriktirerek gelecek için yatırım yapmış olur.

Rüyada Mobilya Görmek İslami Anlamı

Rüyada Mobilya görmek, İmam Nablusi (r.a) buyurmuştur ki: dünya nimetlerine kanmaya yorumlanır. Rüyada beyaz mobilya takımı görmek, ahireti düşünmeyip hep dünya zevklerinin peşinde koşan kimseye işaret eder. Rüyada mobilya takımı silmek, kişinin yapmış olduğu hatalar sonucunda pişman olmasına ve tövbe etmesine işaret eder. Rüyada mobilya yerleştirmek, bu rüyayı gören kişinin çabaları sonuçsuz kalır ve sabretmeyi öğrenmesi, başına ne gelirse gelsin kabullenmesi gerekir diye yorumlanmaktadır.

Rüyada Mobilya Bakmak

Rüyada mobilya bakmak kişinin yeni arayışlar içerisinde olmasına, farklı işlerde mesai yapmasına, ailesinin gözüne girmesine, bir dostundan helallik almasına işarettir.

Rüyada Mobilya Beğenmek

Rüyada mobilya beğenmek kişinin sevdiği kişiyle evlenmesine, ömür boyu sürecek huzurlu bir aile ortamı oluşturmasına işarettir. Beğendiği mobilya kırmızı olan rüya sahibinin kız çocuğu dünyaya gelir.

Rüyada Mobilya Almak

Rüyada mobilya almak kişinin devasız dediği bir hastalıktan eski sağlığına kavuşarak kurtulması anlamına gelir.

Rüyada Mobilya Değiştirmek

Rüyada mobilya değiştirmek kişinin hane içinde huzursuzluk yaşayacağına işarettir. Eşi ya da çocuklarıyla bir polemik yaşayan baba sular durulana kadar kendi memleketine kısa bir gezi gerçekleştirebilir.

Rüyada Mobilya Mağazası Görmek

Rüyada mobilya mağazası görmek bayanlar için çeyiz sandığı hazırlamaya, erkekler için düğün öncesi son hazırlıkları tamamlamaya işarettir. Mobilya mağazasını ışıklar içinde gören kişi sahne gibi bir yere çıkarak konuşma yapar ve alkış toplar.

Rüyada Ahşap Mobilya Görmek

Rüyada ahşap mobilya görmek kişinin zenginlikten yoksulluğa düşeceğini işaret eder. Bu rüyadaki ahşap vurgusu çelik gibi sert olan bir kişinin ahşap gibi çürüyeceğine ve içeriden kuşatılacağına işarettir.

Rüyada Oymalı Mobilya Görmek

Rüyada oymalı mobilya görmek kişinin hünerlerini göstermesine ve ince işçilik gerektiren işlerde tüm yeteneğini sergileyerek yüksek oranda alkış ve takdir toplamasına delalettir. Bu rüyayı gören kişi sanat ya da zanaat alanında ortaya çıkaracağı eserler ile birlikte büyük bir halk desteğini alacaktır ve millet içerisinde her zaman parmakla gösterilen bir birey olacaktır.

Rüyada Mobilyacı Görmek

Rüyada mobilyacı görmek kişinin çok zengin bir insan ile tanışıp dünya evine girmesine delalettir. Mobilyacı para, bolluk ve şan şöhret anlamlarına da gelmektedir. Eğer bu rüyayı gören kişi bir hanım ise zengin bir erkekle tanışıp evlenir. Maddi çıkara dayalı evlilikleri çok sürmez ve nafaka bedeli karşılığında boşanırlar. Rüyada bir mobilyacı ile tartıştığını gören kişi iş yerindeki arkadaşlarıyla ters düşecek bir kavgaya girer.

 

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani