Rüyada “Rüyada Pilav Görmek Ne Anlama gelir? Neye İşarettir?” Görmek

Rüyada Pilav Görmek Ne Anlama gelir? Neye İşarettir?

Rüyada pilav görmek, birçok anlama gelmektedir. Lakin genel olarak bu rüya bereketi temsil etmektedir. Rüyada pilav gören kimse, pilavın pirinç pilavı ya da buldur pilavı olması fark etmeksizin kişinin yaşamına bolluğun ve bereketin hakim olacağı anlamına gelmektedir. Rüyada pilav görmek, rızık kapısının açılmasına, fakirlik yaşanıyor ise zengin olunacağına, huzurun hakim olduğu bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada Pilav Görmenin Anlamı Nedir?

Rüyada pilav görmek, genel anlamına bakıldığında bereketi çağrıştırdığı için tüm rüya bilimcileri tarafından iyi olarak yorumlanır. Kirmani (r.a) rüyayı kısmet kapılarının açılması şeklinde yorumlamıştır.

Rüyada Pilav Yemek

Rüyada pilav yemek, birçok aksilik ile karşılaşıldığına, bu aksiliklerin kısa zamanda biteceğine, başarılar kazanmak için çırpınmaya, kendisine zararı olan kötü bir alışkanlıktan kurtulmaya yorumlanabilir. Çok zahmeti olan bir işin kolayca çözülmesine, hasret kalınan, özlem duyulan birine kavuşmaya, eldeki paranın çoğalmasına delalet eder. Rüyasında yediği pilavın tavuklu olduğunu gören ise alınan yeni bir eşyanın sorun çıkaracağına, bu sorunun kavgalara neden olacağına, eşyanın alındığı yer ile büyük kavga edileceğine yorumlanır. En sonunda bu bozuk eşya yüzünden mahkemeye taşınmaya da alamettir.

Rüyada Pilav Yapmak

Rüyada pilav yapmak, çok yakın birinin ya da akrabanın edeceği bir aracılık neticesinde biri ile tanışmaya alamet eder. Bu kişinin iyiliği, dürüstlüğü ve uyum sağlaması sonucu evlenme teklifi edilecek, bu teklif kabul edilecek ve bu yüzden çok büyük sevinçler yaşanacaktır. Bu evlilikten kısa zamanda bir çocuğun doğmasına tabir edilir. Rüyasında yaptığı pilavı dağıttığını gören kişi başarılı olacağı bir işe girecek, kazandığı parayı her zaman sevdiği insanlar ile paylaşacaktır.

Rüyada Pilav Pişirmek

Rüyada pilav pişirmek, yeni ve güzel bir işe girmek üzere olunduğuna, yaptığı işte şöhret kazanmaya, menfaat kazanmaya, rızkının artmasına işaret etmektedir.

Rüyada Etli Pilav Görmek

Rüyada etli pilav görmek, zor durumlara düşmeye, sabretmeye, babasının duasını almaya, onu kıskananların kurduğu tuzaklardan kurtulmaya delalettir. Bu etli pilavı yediğini gören para bakımından iyileşme görmeye, güzel bir ortaklığa, tanıdığı iki kardeşin arasını düzeltmek için aracı olmaya yorumlanan bir rüyadır. Aşk dolu bir ömre işaret eder.

Rüyada Tavuklu Pilav Görmek

Rüyada tavuklu pilav görmek, alim olan birinden eğitim almaya, uzay hakkında araştırmalar yapmaya tabir edilen bir rüyadır.

Rüyada Yoğurtlu Pilav Görmek

Rüyada yoğurtlu pilav görmek, çevresinde olup biten kötü meselelerden dertlenmeye, aileye her zaman önem vermeye alamet eden bir rüyadır.

Rüyada Bulgur Pilavı Görmek

Rüyada bulgur pilavı görmek, zenginleşmeye ve bu zenginleşmeden herkesin nasibini alacağına yorumlanır.

Rüyada Nohutlu Pilav Görmek

Rüyada nohutlu pilav görmek, kısmet açıklığına, para ile her şeyi satın alabilecek bir güce kavuşmaya, geçim zorluğundan artık tamamen kurtulacağına delalet etmektedir. İyiliği ve parasını paylaşmayı seven birine, paylaştıkça zenginleşmeye, sürekli hayır yapmaya, tanıdığı kişilere el altından yardıma alamet eden bir rüyadır.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani