Rüyada “Rüyada Satır Görmek” Görmek

Rüyada Satır Görmek

Rüyada satır görmek, çok hayırlı ve güzel işlere alamettir. Rüyada satır gören kimse, kişinin korkularının üzerine giden, çaba göstermekten ve hayallerine ulaşmak için adım atmaktan geri durmayan ve aynı zamanda etrafındakilere de motivasyon kaynağı olan bir kişi olduğuna tabir edilir.

Rüyada Satır Görmek İslami Anlamı

Rüyada satır görmek, İmamı Nablusi (r.a)‘ ye göre zor işleri ayıran ve düzenleyen kişi olarak yorumlanır. Ayrıca rüyada satır görmek kuvvete de delalet eder. Ebu Saidü’ l- Vaâz ise rüyada satır görmenin kavga ve düşmanlığı yok eden bir kişiye işaret olduğunu belirtir. Rüyada kişinin kendi elinde bir satır olduğunu görmesi, rüya sahibinin kuvvet ve kudretine bir göstergedir.

Rüyada Satır Bilemek

Rüyada satır bilemek, rüyayı deneyimleyen kişinin sorunlarının ardı ardına ortaya çıkacağına, problemli bir kişiyle kurulmuş olan ortaklık sebebiyle günden güne daha kötü bir darboğaza düşüleceğine, rüya sahibinin kendisini epey büyük bir boşluğun içinde bulacağına tabir edilir.

Rüyada Satır Taşımak

Rüyada satır taşımak, rüyayı deneyimleyen kişinin zihnindeki kuvveti ve iradeyi etrafındakilere de yansıtacağına alamettir. Bu minvaldeki kişinin çevresinde yer alan kişiler için bir rol model potansiyelinde olduğu vurgulanmaktadır.

Rüyada Satır Almak

Rüyada satır almak, rüyayı deneyimleyen kişinin kısa bir zaman zarfı içerisinde girişimde bulunabilecek gücü kendisinde bulacağına alamettir. Rüya sahibi zihninde kurguladığı lakin bir türlü harekete geçemediği iş için gerekli girişimi yakın bir zamanda gösterecektir şeklinde yorumlanır.

Rüyada Satır Atmak

Rüyada satır atmak, rüyayı deneyimleyen kişinin elinde bulundurduğu gücü iyi kullanamadığına delalettir. Kişinin kullanamadığı bu fiziksel ya da zihinsel gücü yakın zamanda kaybedebilecek bir hale gelebilecek olduğuna işarettir.

Rüyada Satırla Kovalanmak

Rüyada satırla kovalanmak, rüyayı deneyimleyen kişinin kısa zamanda huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına fakat uzun bir zaman diliminde zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerinin bitmesiyle de kuş gibi hafif bir hale geleceğine tabir edilir.

Rüyada Satırla Et Kesmek

Rüyada satırla et kesmek, rüyayı deneyimleyen kişinin başına gelecek aksilikler olarak değerlendirilir. Rüya sahibinin iyi giden yaşamının ve işlerinin birden bire tepe taklak olacağına, her şeyin deyim yerindeyse sarpa saracağına ve talihsizliklerin sonunun bir türlü gelmeyeceğine delalet eder. Bu rüya, rüya tabircileri tarafından şanssızlık olarak değerlendirilebilir.

Rüyada Demir Satır Görmek

Rüyada demir satır görmek, rüya sahibinin çok güçlü bir iradeye sahip olduğuna delalettir. Rüyayı deneyimleyen kişinin etrafında onun iradesine sınav olabilecek tarzda kişiler bulunmaktadır ve o kişiler rüya sahibinin iradesini kırma tasası içerisindedir. Bu bağlamda rüya sahibinin çevresindeki kişilerin bu eylemlerinin farkında olması gerektiğinin önemine vurgu yapılır.

Rüyada Satır Balta Görmek

Rüyada satır balta görmek, rüya sahibinin maddi ve manevi gücünün kısa bir zaman dilimi içerisinde sekteye uğrayacağına işarettir. Rüya tabircileri, rüyayı deneyimleyen kişilerin günlük hayatında gelişebilecek ters olayların fakında olmalarına ve buna dönük bir kriz haline yönelik eylem planı hazırlığında olmalarına vurgu yapar.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani