Rüyada “Rüyada Şarj Görmek” Görmek

Rüyada Şarj Görmek

Rüyada şarj görmek, rüyayı gören kişinin sıkıntı ve olumsuzluklardan kaynaklı olarak giden öz güvenine işaret eder. Rüyada şarj gören kimse, inancının tekrar yerine geleceğine ve içinde bulunduğu sıkıntıdan bu sayede kurtulacağına delalettir. Rüyada şarj görmek, yaşana sıkıntı ve sorun her neyden kaynaklı ise kişinin bu uğurda sabırlı olmasına delalet eder. Rüyada şarj görmek, istediği takdir de üstesinden geleceğini ve zorlukları aşacağını ifade eder.

Rüyada Şarj Görmek İslami Anlamı

Cafer-i Sadık (r.a) buyurmuştur ki; her derdin bir dermanı mutlak vardır. Sabır ve sükunet ile düzelmeyecek geçmeyecek hiç bir dert yoktur. Ayrıca rüyada şarj görmek rüyayı gören kişi eğer engelli bir kişi ise onun içinde son derece olumlu ve güze bir dönemin başlangıcı demektir. Özellikle mesleki açıdan rahat bir iş bulacağına işaret olmaktadır. Rüyada şarj görmek gören kişi eğer ticaret ile uğraşıyor ise işlerinin açılacağına ve büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada Şarj Etmek

Rüyada şarj etmek, sağlık açısından hastalıklardan ve halsizlikten kurtulmaya, manevi yönden huzura ve özellikle dini açıdan Allah’a yönelime ve huzuru bulmaya, Allah’ı anlamaya uğrunda ibadete yönelmeye, maddi açıdan güzel kazançlara ve işlerinin yoluna girmesine delalet olunur. Ayrıca rüyayı gören kişi için yep yeni bir dönemin başladığına her açıdan sıkıntılarından kurtulacağına ve daha iyi bir yaşam yaşayacağına işarettir.

Rüyada Şarj Kaybetmek

Rüyada Şarjı kaybetmek, kişinin bir takım sıkıntılarla karşı karşıya kalacağına ve dikkatli olması gereken bir döneme gireceğine işarettir. Bu dönemde kişi özellikle çevresinde ki insanlara ve maddi konuda yapacağı ataklarda mutlaka iyi düşünmeli ve temkinli olmalıdır. Aksi halde zarara uğrayabilir.

Rüyada Şarj Almak

Rüyada şarj almak, kişinin yeni insanlar ile tanışarak yeni işlere girişeceğine ve bu işler de de başarı elde ederek kazanç sağlayacağına işarettir. Kişinin bu yeni işe girerken tereddüt etmemesi ve rahat olması gerekmektedir.

Rüyada Şarj Bulmak

Rüyada şarj bulmak, kişinin hiç beklemediği anda karşısına fırsatların çıkabileceğine veya biriyle tanışarak iyi bir ilişki yaşayacağına delalettir.

Rüyada Şarj Doldurmak

Rüyada şarj doldurmak, kişinin kimse ile paylaşamadı bir sorunu olduğuna bu yüzden işin içerisinden çıkamadığına işarettir. Ancak rüyayı gören kişi bilmelidir ki etrafında ki insanlardan yardım aldığı takdir de bu sorunları aşabilecektir.

Rüyada Pili Şarj Etmek

Rüyada pili şarj etmek, kişinin uzun zamandır almayı düşündüğü bir şeyi nihayet alabileceğine ancak onu aldıktan sonra başka ihtiyaçlarının da ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada Şarj Makinesi Görmek

Rüyada şarj makinesi görmek, kişinin yakın zamanda güzel ve iyi bir makama geleceğine ve emeğinin karşılığını alacağına, yaptığı bir iyiliğin kendine döneceğine, hayatının aşkı ile tanışabileceği ve evlilik kararı verebileceğine delalet olunur.

Rüyada Bozuk Şarj Aleti Görmek

Rüyada bozuk şarj aleti görmek, kişinin dikkatli olması gerektiğini, özellikle maddi konular da dikkatli harcama ve yatırım yapmasına, bu dönem yanlış kararlar vererek başarısız olabileceğine işarettir.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani