Rüyada “Rüyada Sarı Görmek” Görmek

Rüyada Sarı Görmek

Rüyada sarı görmek, rüya tabircilerine ve İslam alimlerine göre farklı şekilde yorumlanır. Rüyada sarı gören kimse, genel anlamda sağlık sorunlarına delalet etmektedir. Rüyada sarı görmek, sarı rengin görülmesi yaz aylarına rastlaması sıcak etkisiyle hastalığa, kış aylarında ise soğuk nedeniyle hastalığı yorulmaktadır.

Rüyada Sarı Görmek İslami Anlamı

Rüyada sarı görmek, İslami ve dini yorumu manevi üstünlüğe, kalp gözünün açık olacağını, gelecek hayrı gösterir. Gelecek hayır kişinin yararına olduğu gibi etrafına da olabilmektedir.

Rüyada Sarı Gül Görmek

Rüyada sarı gül görmek hakkında Sirin (r.a.) şöyle buyuruyor; bu rüya hakkında görülme durumuna göre değişmektedir. Sarı gülün dalında koklanması hayırlı sağlıklı çocuğa, solmuş gül ise hayatın akışını değiştirecek şekilde gelişmelerin olacağını, kısmetin kapanacağını, başarısızlığı göstermektedir.

Rüyada Sarı İp Görmek

Rüyada sarı ip görmek üzerinde ittifak edilen iki tür yorum bulunmaktadır. İlki, işlerde kazanca ve bu kazancın hayırlı bir yere harcanması ile daha büyük kazanca kavuşulacağı değerlendirilmektedir. İkincisi, dost ve arkadaşlardan meydana gelecek toplulukla iş yapılacağını bu işten kazanç elde edilemese de güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada Sarı Kazak Görmek

Rüyada sarı kazak görmek mevsime göre değerlendirilmesi gereken bir rüya olduğu yorumcular tarafından ittifak edilmektedir. Yaz aylarında sarı kazak gören kişi geçici sıkıntıları, maddi kayıpları ve huzursuz günleri göstermektedir. Kışın sarı kazak sağlıklı günleri göstermektedir. Sağlıkla birlikte sıkıntı mevcut ise bu sıkıntıdan kurtulacağı ve şansın yaver gidecektir.

Rüyada Sarı Balon Görmek

Rüyada sarı balon görmek hayaller ve beklentiler olduğu değerlendirilir. Balon eğer havada ise beklenenin gayret gösterilerek, uğraşarak veya zorlukla elde edilecek bir beklenti olacağını göstermektedir. Balon elde veya yerde ise beklenen şeyin kendisine çok yakın bulunmakta veya kısa zamanda gerçekleşebilecek bir beklentidir.

Rüyada Sarı Elbise Görmek

Rüyada sarı elbise görmek değişik yorumları bulunmaktadır. Sarı elbisenin görülmesi veya giyilmesi hastalığı veya çabuk geçebilecek bir rahatsızlığı yakalanma olduğu değerlendirilir. Sarı renkli elbiseyi hazırlama veya dikilmesi hata sonucu ceza görüleceğini, üzüntü ve sıkıntıya neden olabilecek davranışların yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada Sarı Civciv Görmek

Rüyada sarı civciv görmek ne anlama gelir? Fakir veya yardım isteyen kişinin varlığı olarak yorulur. Kişi etrafında ihtiyacı olan kişilere yardım etmesi gerektiğini gösterir. Çocuk olarak yorumlandığı da görülmektedir. Kişilerinden yakınlardan birisi veya kendisi çocuk ile müjdelenmektedir.

Rüyada Sarı Kutu Görmek

Rüyada sarı kutu görmek iş, kısmet, girişim veya heves edilen şeyin istendiği gibi gitmeyeceğine işaret olunmaktadır. Büyük umutla başlanan iş sonucunun alınamayacağını, kız veya erkek kısmetin gerçekleşmeyeceğini, girişilecek işten kayba uğranacağını ve hevesin kursakta kalınacağı yaygın bir yorumdur. Nadir yorumcular ise kutunun kişinin kalbinin gelip geçici hevesleri olduğunu belirtir.

Rüyada Sarı Çiçek Görmek

Rüyada sarı çiçek görmek,huzuru kaçıracak olayların yaşanacağı bir döneme girileceğini, solgun sarı çiçek bu sürenin kısa süreceğini, taze sarı çiçek bu dönem uzun süreceğini anlamına gelebilmektedir.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani