Rüyada “Rüyada Yeşil Elma Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?” Görmek

Rüyada Yeşil Elma Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?

Rüyada Yeşil Elma görmek, iş yaşamında olumlu gelişmeler olacağına ve bu gelişmelerin mutluluk getireceğine işarettir. Rüyada yeşil elma gören kimse, durumun kişinin özel hayatına da yansıyarak özel yaşantısının da yoluna girip evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada Yeşil Elma Görmek İslami Anlamı

Kirmani(r.a.)’ya göre rüyada yeşil elma görmek; rüyayı gören kişinin herhangi bir sağlık sıkıntısı yaşamayacağına, kendisine çok iyi bakacağına ve eğer bir sağlık sıkıntısı var ise bunun kısa sürede ortadan kalkacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Yeşil Elma Yemek

Rüyada yeşil elma yemek şu şekilde tabir edilir: Rüyayı gören kişi ilişkide olduğu kimseyle geleceğe dair önemli adımlar atacağına işaret etmektedir. Bazı tabirciler ise yeşil elma yiyen kişinin harama el uzatacağına ve rızkının azalacağına işaret ettiğini söylemişlerdir. Tabircilerden bazıları ise yeşil elma yiyen kişilerin ruhani anlamda nefis kontrolü yapamayacakları bir dönem olacağı ve bu sebep ile yanlış ilişkiler yaşayacakları şeklinde yorumlamışlardır. Bu anlamda uyarıcı rüya olduğunu düşünmüşlerdir. Rüyasında yeşil elma yiyen kimseler genellikle parasal anlamda rahat ve savurgan kimselerdir.

Rüyada Yeşil Elma Almak

Rüyada yeşil elma alarak evine götürdüğünü gören kişinin evinde huzurlu ve mutlu olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Yeşil Elma Kesmek

Yorumculara göre rüya sahibi rüyasında yeşil elmayı keserek biri ya da birileri ile paylaşır ise bu o kişinin elinin açık olduğu anlamı taşır.

Rüyada Yeşil Elma Yıkamak

Rüyasında yeşil elmayı yemeden önce yıkamak da rüya tabircileri tarafından hayırlı şekilde yorumlanmıştır. Elmayı tüm kirlerinden arındırarak temizlemek; kişinin hayatını da olumsuzluklardan arındırarak temizleyeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Yeşil Elma Toplamak

Rüya tabircileri bir kimsenin rüyada elma topladığını görmesini rüyayı gören kişinin mal ve servetinin artması ile yorumlarlar. Rüyada kişinin topladığı elmanın çokluğuna göre rüyayı gören kişinin kısmetli olduğuna ve bunun sayesinde hem maddi hem de manevi olarak sıkıntılardan arınarak; bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada Yeşil Elma Kabuğu Görmek

Rüya tabir edenlerin çoğunluğuna göre elma kabuğu olumsuz şekilde yorumlanır. Elmanın sadece kabuğunun kalması bir hayır elde edecekken edememek olarak tabir olunur. Elde edeceği para ya da kısmetin son anda elinden kaçacağına işaret eder.

Rüyada Yeşil Elma Ağacı Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyasında elma ağacı gören kişinin hanesi huzurla dolar. Yaşamış olduğu sıkıntı ve kederden kurtulur. İslami yorumculara göre; rüyada görülen elma ağacı kişinin ailesine işaret etmektedir. Görülen elma ağacı güzel ve verimli ise kişinin aile hayatının sıkıntısız olacağına işaret etmektedir.

Rüyada Sarı Elma Görmek

Rüya tabircileri rüyada sarı elma görmeyi; ikili ilişkilerde istenmeyen tatsız olaylar yaşanacağına, eşler arasında soğukluk oluşmasına delalet etmektedir. Ve bunların sonucu rüyayı gören kişinin yalnız bir hayat tercih edeceğine, sosyal hayattan kopacağına ve kendi kabuğuna çekileceğine işaret etmektedir.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani