Rüyada “Rüyada Küçük Kurt Görmek” Görmek

Rüyada Küçük Kurt Görmek

Rüyada Küçük Kurt görmek, kadın ve kız çocuğunu delalet eder. Rüyasında küçük kurt gören kimse, çevresindeki kadınlar ile anlaşmazlığa düşecektir ve zor günler geçirecektir. Rüyada küçük kurt görmek, kadınların kavga ve tartışmasını da işaret etmektedir. Rüyada küçük kurt görmeyi alimler İslami olarak şöyle yorumlamışlardır.

Rüyada Küçük Kurt Görmek İslami Anlamı

Cafer-i Sadık (r.a) Rüyasında küçük kurt gören kişi, çevresindeki kadınlara dikkat etmelidir demiştir. İbni Sirin (r.a) Küçük kurt görmek, kısa sürecek sorunlar yaşamak ve bu sorunların kadınlardan kaynaklanmasıdır yorumunu yapmıştır. İmam Nablusi (r.a) Rüyada küçük kurt görmeyi, hane içinde yaşanmış sorunların tekrar ortaya çıkması ile tabir etmiştir.

Rüyada Ağzından Kurt Çıkması

Rüyada ağzından kurt çıkması, dedikodu yapan ve geveze kadın ile yorumlanır. Rüyasında ağzından kurt çıktığını gören kadın, dedikodu yapacak ve kişileri birbirine düşman edecektir. Rüyasında ağzından kurt çıktığını gören adam, kadın akrabası tarafından iftiraya maruz kalacak ve sözlü tartışmalar yaşayacaktır. Rüyada başkasının ağzından kurt çıktığını görmek, yalanlara tanıklık etmek ile tabir edilmektedir.

Rüyada Vücudundan Kurt Dökülmesi

Rüyada vücudundan kurt dökülmesi, mal ve para kaybı yaşamak ile yorumlanır. Rüyasında vücudundan kurt döküldüğünü gören kişi, yok yere mal kaybı yaşayacaktır. Rüyada başkasının vücudundan kurt döküldüğünü görmek, başkalarının malına ortak olmak, hileli şekilde mal sahibi olmak ile tabir edilir. Rüyada vücuttan kurt dökülmesi, kusurların açığa çıkmasını da alamet etmektedir.

Rüyada Karnında Kurtçuk Görmek

Rüyada karnında kurtçuk görmek, hastalık ile yorumlanmaktadır. Rüyasında karnında kurtçuk gören kişi, mide hastalıkları yaşayacak ve tedavi olacaktır. Rüyada başkasının karnında kurtçuk görmek, sağlık sorunlarına neden olmaktır. Rüyada karnından kurtçuk çıktığını gören kişi, haram para ile geçim sağlamıştır ve bunun bedelini ödeyecektir.

Rüyada Küçük Kurt Yemek

Rüyada küçük kurt yemek, hainlik ve düşmanlık yapan kişiler ile tabir edilmektedir. Rüyasında küçük kurt yediğini gören kişi, çıkarları uğruna yakınlarına hainlik yapan kişidir. Rüyada başkasını küçük kurt yer iken görmek, haram paraya ortakçı bulmak ve kandırmak ile yorumlanmaktadır. Küçük kurt yemek, söz ve yemin yemeyi de delalet etmektedir.

Rüyada Küçük Beyaz Kurt Görmek

Rüyada küçük beyaz kurt görmek, kötü yolda giden kişilere özenmek ve onları örnek almak ile yorumlanır. Rüyasında küçük beyaz kurt gören kişi, örnek aldığı kişilerden de zarar görecektir. Rüyada görülen küçük beyaz kurt, iyi görünen yaşlıları da temsil eder. Rüyada beyaz kurt görmek ve korkmak, hüsrana uğramak ve kanmak ile yorumlanır.

Rüyada Evde Küçük Kurt Görmek

Rüyada evde küçük kurt görmek, hane içindeki kötü niyetli ve menfaatçi kişileri temsil eder. Rüyasında evinde küçük kurt gören kişi, zararın nereden geldiğini anlamayacak ve kendini ömür boyu kullandıracaktır. Rüyada başkasının evinde küçük kurt görmek, başkalarına karşı yapılan düşmanlık, düşüncesizlik ve mallarına göz koymam ile tabir edilmektedir.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani