Rüyada “Rüyada Koruma Görmek” Görmek

Rüyada Koruma Görmek

Rüyada Koruma görmek, rüya sahibinin başına gelebilecek tüm kötülüklerden korunmasına, düşmanlarından bir anda kurtulmasına delalet eder. Rüyada koruma gören kimse, rüya alimlerinden olan İbni Sirin (r.a) bu rüyayı kişinin ve yakın çevresinin huzur içerisinde bir hayat sürmesine, kötülüklerden korunmasına tabir etmiştir.

Rüyada Koruma Görmek İslami Anlamı

İslami açıdan rüyada koruma görmek, hanenin düşman ve düşmanların yapacakları kötülüklerden arınmasına yorumlanmıştır.

Rüyada Koruma Olmak

Rüyada koruma olmak, bir kimsenin yardımına yetişmek, kötülüklerin önünde durmak, haksızlıklara boyun eğmemek olarak tabir edilir. Özellikle rüyayı gören kimse hak yolunda ilerleyerek, çevresindekileri gözetmesine, hayır ve sevilen bir kişi olarak görülmesine yorumlanır.

Rüyada Koruma Polisi Görmek

Rüyada koruma polisi görmek, rüya sahibinin düşmanlarını yenmesine, düşmanların kötülüklerinden korunmasına, verdiği savaştan galip olarak ayrılmasına yorumlanır. Ayrıca, kişinin kötü giden olayların sonunca hayır görmesine ve huzura ermesine de delalet eder.

Rüyada Silahlı Koruma Görmek

Rüyada silahlı koruma görmek, kişinin hanesine etki edecek bir olaya şahit olmasına tabir edilir. Özellikle, düşmanların hane içerisine sızmasına, yapılan kötülüklerin hanede huzursuzluğa ve mutsuz bir ortama yol açmasına yorumlanır. Kişinin bu durumdan dolayı büyük üzüntü duymasına da tabir edilir.

Rüyada Koruma Altında Olmak

Rüyada koruma altında olmak, rüya sahibinin hak yolundan ayrılmayarak, hanesinde huzur bulmasına, rızkını artırmasına ve düşmanlarını bozguna uğratmasına delalet eder. Özellikle, rüyayı gören kişinin hiç bir şekilde kötülüklere maruz kalmamasına, her zaman doğru yolda olmasına, bu sayede düşmanların gazabına uğramamasına tabir edilir.

Rüyada Koruma Görevlisi Görmek

Rüyada koruma görevlisi görmek, rüya sahibinin düşmanlarını fark etmesine ve bu sayede düşmanlarından kurtulmasına yorumlanır. Ayrıca, kişinin çevresinde yer alan düşmanları görmek için bir kişiden yardım almasına da tabir edilir. Özellikle hane içerisinde büyüklerden gelen nasihat ve öneriler üzerine rüya sahibinin düşmanlarından kurtulmasına yorumlanır.

Rüyada Özel Koruma Görmek

Rüyada özel koruma görmek, rüyayı gören kimsenin yakın bir dostundan alacağı nasihat ve uyarı sayesinde kötülüklerden kurtulmasına ve hiçbir şekilde zarar görmemesine tabir edilir. Özellikle, kişinin maddi açıdan alacağı zararların önüne bir dostun geçmesine ve kişinin kayba uğramamasına delalet eder.

Rüyada Başbakan Koruması Görmek

Rüyada başbakan koruması görmek, rüya sahibinin devlet kapısından gelecek müjdeli haberlerine delalet eder. Mahkeme ya da dava gibi kişinin aleyhine sonuçlanması mümkün olan durumların bir anda kişinin hayrına neticelenmesine tabir edilir. Ayrıca, devlet koruması şeklinde devletten alınan bazı yardımlar olarak da rüya tabir edilebilir.

Rüyada Cumhurbaşkanı Koruması Görmek

Rüyada cumhurbaşkanı koruması görmek, rüyayı gören kişi için oldukça hayırlı ve kısmetli olayların gerçekleşeceğine delalet eder. Bazı rüya alimleri bu rüyayı devletle ilgili işlere yorumlasa da, bazı rüya alimleri kişinin dualarının kabul olmasına, hayırlı bir evlilik ve iş kurmasına yorumlamıştır. Genel olarak rüya kişinin isteklerinin gerçekleşmesine ve hiçbir şekilde kötü gün görmemesine tabir edilir.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani