Rüyada “Rüyada Kedi Emzirmek” Görmek

Rüyada Kedi Emzirmek

Rüyada kedi emzirmek, kişinin tanımadığı insanlara yardım ederek büyük sevaplar kazanacağını temsil etmektedir. Rüyada kedi emzirdiğini görmek, Kirmani (r.a) yorumu; İslam’da önemli bir hayvan olan kedi, rüya sahibinin hayırlı işlerle haşır neşir olacağını göstermektedir. Rüya sahibinin çocuklarıyla ilgili bir konuda atılımda bulunacağı ve bu atılımlarından güzel sonuçlar elde ederek çocuklarıyla birlikte büyük sevinç yaşayacağının göstergesidir.

Rüyada Kedi Emzirmek İslami Anlamı

Aynı zamanda rüyada kedi emziren birini görmek, büyük sevaplar kazanacağına ve hayırlı ameller işlemeye işaret etmektedir. Rüyada kedi emzirmek kazanılacak sevapların yanı sıra kişinin bolluk ve bereketinin artacağına, gücünün artarak çevresinde kudretli biri olacağına yorumlanır. Rüyada yavrusunu emziren kedi görmek, makam ve mevki olarak tabir edilir. Rüya sahibi gördüğü diğer nesneleri bu rüyanın tabiri ile birleştirmeli ve bütün bir yoruma ulaşarak rüya tabiri getirmelidir.

Rüyada Kedi Emziren Kadın Görmek

Rüyada kedi emziren kadın görmek bir hayır işi ortamında bulunarak başkalarına yardım edeceğine tabir edilir. Kadının birden fazla kedi emzirmesi kişinin sosyal ortamında artış olacağına ve bulunduğu ortam sayesinde güzel işlere ortak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada Sarı Kedi Emzirmek

Rüyada sarı kedi emzirmek rüya sahibinin bir hastalığının tez zamanda iyileşeceğine işaret etmektedir. Sarı renkli objeler rüyalarda hastalık olarak tabir edilmektedir. Ancak bu tür rüyalarda rüya sahibinin hastalıklarının iyileşeceğine dair gönderilen bir işaret olarak yorumlanır. Rüyasında birden fazla sarı kedi emzirmek kişinin etrafında duyacağı güzel sağlık haberleridir.

Rüyada Beyaz Kedi Emzirmek

Rüyada beyaz kedi emzirmek kişinin evlilikle ilgili alacağı bir haberdir. Bekar bir kişi beyaz kedi emzirdiğini görüyorsa karşısına bir kısmet çıkar ve mutlu bir yuva kurar. Evli bir kişi bu rüyayı görmüşse bir kişinin evliliğine aracı olur ve mutlu bir yuva kurmalarında rol oynar. Rüyada beyaz kedi emzirmek aynı zamanda alınacak temiz haberler ve yapılacak iyilikler olarak da yorumlanmaktadır.

Rüyada Emziren Kedi Görmek

Rüyada emziren kedi görmek kişinin ailesi ile ilgili alacağı güzel haberler olarak tabir edilir. Emziren bir kediye yemek verdiği gören kişi ailesini bir yardımda bulunarak yaşadıkları darlıktan onları kurtaracaktır. Anne kedinin sadece tek bir yavruyu emzirdiğini görmek aile ile ilgili haber olarak tabir edilirken, birden fazla yavru emziren anne kedi rüya sahibinin çocukları ile ilgili güzel gelişmeler olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada Kedi Yavrusunu Emzirirken Görmek

Rüyada kedi yavrusunu emzirirken görmek alınacak ani ve sevinçli haberleri simgelemektedir. Eğer görülen yavru kedi kırçıllı ise bu para ile ilgili haberdir. Rüyada emzirilen kedi doymuyor ve daha fazla süt istiyorsa bu gelecek olan haberle ilgili rüya sahibinin biraz çabalaması gerektiğini işaret eder.

Rüyada Kara Kedi Emzirmek

Rüyada kara kedi emzirmek bir kişiye mevkiiyle veya işiyle ilgili bir konuda yardım edileceğini ve bir dostun sıkıntıdan kurtulacağını işaret etmektedir. Birden fazla kara kedi emzirmek ise işle ilgili gelecek olan güzel haberlerdir.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

  1. Hürmet Eren dedi ki:

    Ben hamileyim rüyada kedi gördüm anne kedi sütü yoktü yavrusunu bana getirerek sen süt verir misin gibi yanıma getirdi bnde yavru kediyi emzirdim hem anne kedi hemde yavrusu simsiyahtı ne anlama geliyor acaba

  2. Harika ölmez dedi ki:

    Ben hamileyim ve rüyamda da kızım doğmuş bi kızımı emziriyorum bi yavru kediyi ama kedi emerken hiç doymuyo sürekli süt istiyor

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani