Rüyada “Rüyada Feribot Görmek” Görmek

Rüyada Feribot Görmek

Rüyada Feribot görmek, içinde olduğunuz sosyal ortam içinde kesinlikle düzeltilmesi gereken ikili ilişkileri gösterir. Rüyada feribota binmek, yapılan hatalar sebebiyle kalplerini kırdığınız kişilerden özür dilemediği takdirde, insanlarla arası bir daha düzelemeyecek ayrılıkların olabileceğini işaret eder.

Rüyada Feribot Görmek İslami Anlamı

Rüyada Feribot görmek, aynı zamanda rüyayı gören kişinin varsa sorunlarını kendi imkanlarıyla aşacağı anlamına da gelmektedir. Rüyada feribotun batması, aynı zamanda rüyayı gören kişinin farkında olarak ya da olmayarak söyleyeceği sözlere işaret eder. Rüyada feribot kazası görmek, kişinin yapacağı işler sebebiyle durağan, sakin, akışında giden hayatının ve huzurunun bozulabileceği anlamını taşır.

Rüyada Feribota Binmek

Rüyada feribota binmek başarılı ve olumlu olmasından hiç şüphe duyulmayan bir işte olumsuzluklar yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak çok şey kaybedeceğine işaret eder. Sahip olduğu kazandığı maldan mülkten olmaya, çok üzülmeye işaret eder.

Rüyada Feribot Yolculuğu Görmek

Rüyada feribot yolculuğu görmek ya da feribot yolculuğu yapmak hem rüyayı gören kişinin hem de rüyayı gören kişinin çevresindekilerin var olan sağlık problemlerinin geride kalacağı anlamını taşır. Eğer hasta bir yakını varsa ondan sağlıklı, hayırlı haberler alınacağını işaret eder.

Rüyada Feribotu Kaçırmak

Rüyada feribotu kaçırdığınızı görmek kötü bir şey gibi gelse de aksine iyiye işarettir. Rüyayı gören kişinin aklında olmayan bir işte veya durumda karşısına büyük bir fırsat çıkacağını ve güzel bir gelişmenin yaşanacağını işaret eder.

Rüyada Feribot Kullandığınızı Görmek

Rüyada feribot kullandığınızı görmek, sıkılarak ve belki de istemeyerek verdiğiniz bir kararın sizin için hayırlı sonuçlanacağına işaret eder. Rüyayı gören ve rüyada görülen kişi için bir sürpriz anlamı da taşır.

Rüyada Feribotta Kaldığını Görmek

Kişinin rüyada feribotta kaldığını görmesi rüyayı gören kişinin bir takım psikolojik ve ruhsal sağlık problemleri yaşayacağını ama kısa süre içinde bunlardan kurtulmanın kolay ve basit bir yolunu bulacağını işaret eder.

Rüyada Feribot Boyamak

Rüyada feribot boyamak, rüyayı gören kişinin keyif alacağı unutamayacağı bir seyahate çıkacağı anlamına gelir. Ancak bu seyahat rüyayı gören kişiye maddi yönden biraz pahalıya gelmesine rağmen seyahate çıkmak kişiyi engelleyemeyecektir.

Rüyada Feribot Yapmak veya Tamir Etmek

Rüyada feribot boyamak veya tamir etmek, rüyayı gören kişi için hayatının bir döneminde elinde olmadan kaçırdığı bir fırsatı veya işi tekrar yakalayabilmesine işaret eder.

Rüyada Feribot Sattığını Görmek

Kişinin rüyasında feribot sattığını görmesi savaştığı sağlık problemlerini kısa vadede kazanacağının, sağlığına kavuşacağının habercisidir.

Rüyada Feribot Satın Almak

Rüyada feribot satın almak rüyayı gören kişinin sağlığı için çok miktarda paralar harcayacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Feribotun Batması

Rüyada bindiğiniz feribotun battığını görmek, bir işteki en büyük rakibinizin herhangi bir sebepten dolayı o işten çekileceği ve sizin yolunuza sağlam adımlarla devam edeceğiniz anlamına gelmektedir.

Rüyada Feribotun Sallandığını Görmek

Rüyada bindiğiniz feribotun sallandığını, büyük dalgalarla fırtınalarla boğuştuğunu görmek, sağlığınızın olumsuz sinyaller verdiğinin ve sağlıklı bir perhize girmeniz gerektiğinin göstergesidir.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani