Rüyada “Rüyada Börülce Görmek” Görmek

Rüyada Börülce Görmek

Rüyada Börülce görmek, hayırlara yorulmayacak bir rüyadır. Fakat rüyada görülen börülce mevsiminde ve taze bir şekilde görülüyorsa rüya sahibinin uzun zamandır gerçekleşmesini istediği bir takım hayallerinin olduğuna işaret eder. Rüyada börülce tohumu görmek, hayallerinin gerçekleşmesi için atılan adıma yorumlanmaktadır. Rüyada börülce fidesi görmek, eğer börülce mevsiminde değil ve taze görülmemişse kişinin hayatında bir takım sıkıntılı dönemlerden geçeceğine fakat kuru bir börülce görülmüş ise bir takım sıkıntılı dönemlerden sonra bolluğa ulaşacağına işaretidir.

Rüyada Börülce Görmek İslami Anlamı

Rüyada Börülce görmek, rüyayı gören kişinin ailesi ile birlikte yaşayacağı bir takım maddi sıkıntılara ve bu sıkıntıların ardından huzurlu günlerin geleceğinin işaretidir. İbn-i Sirin (r.a) şöyle buyuruyor; rüyada börülce görmek hayırlara yorulmaz. Eğer rüyayı gören kişi börülceyi çiğ bir şekilde yiyorsa sıkıntılı günlerin kapıda olduğu anlamına gelmektedir. Börülcenin yeşil olması veya kuru olması fark etmez her şekli de hane içerisinde yaşanacak olan sıkıntılı günlerin yakın zamanda kapıyı çalacağının delaletidir.

Rüyada Börülce Yemek

Rüyada börülce yemek, rüya sahibinin hane içerisinde yaşayacağı bir takım maddi sıkıntılara yorumlanmaktadır. Bu sıkıntıların aile içerisinde yaşandığı gibi üstesinden gelinmesi de yine aile bireylerinin aracılığı ile olacaktır. Bu rüya daha çok aile bireyleri ile olan ilişkilere yorulduğu için bu rüyayı gören kişinin ailesi ile arasında olan mutluluğa ve saygıya da işaret etmektedir.

Rüyada Börülce Almak

Rüyada börülce almak, rüya gören kişinin işinde atacağı adımlarda başarı sağlayacağına, bunun sonucunda maddi olarak gelirinde bir artışın olması ile kazancını değerlendirmenin yollarını arayacağına ve parasına para katacağına delalet etmektedir.

Rüyada Börülce Pişirmek

Rüyada börülce pişirmek, kişinin hayatında bir takım sıkıntıların olduğuna ve bunların da paradan kaynaklandığına, bu sıkıntılarının da üstesinden gelebilmek için bir yakınından alacağı borç para ile mümkün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada Börülce Ayıklamak

Rüyada börülce ayıklamak, rüya sahibinin yakın çevresinden bir kişinin maddi olarak sıkıntılar yaşadığının ve bu kişiye parasal olarak desteklerde bulunarak sıkıntılarından kurtaracağına yorulmaktadır. Ayrıca rüya gören kişinin de bir borcu var ise bu borcunu da rahat bir şekilde ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada Börülce Toplamak

Rüyada börülce toplamak, kişinin işinde yapacağı bir takım başarılar neticesinde üst düzey bir çalışandan göreceği bir hediye veya takdire yorumlanmaktadır. Bu rüya ayrıca kişinin uzun zamandır işinde ulaşmak istediği mevkiye geleceğinin de bir işaretidir.

Rüyada Börülce Tarlası Görmek

Rüyada börülce tarlası görmek, rüya sahibinin hayatında bolluk ve bereketin yaşanacağına işaret eder. Bununla beraber huzurlu günlerin de tez zamanda kapıyı çalacağına ve uzun zamandır kurduğu bir takım hayallerinin. Bu vesile ile gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada Börülce Salatası Görmek

Rüyada börülce salatası görmek, kişinin gelirinde yaşayacağı bir artışa yorulmaktadır. Fakat rüya sahibinin kazancını iyi değerlendirememesi sonucu bir takım sıkıntıların karşısına çıkacağına yorumlanır. Hayatında hiç bir zaman göremeyeceği kadar önemli bir şansı veya kısmeti kaçıracağına işaret etmektedir.

Rüyada Börülce Fidesi Görmek

Rüyada börülce fidesi görmek, hayırlara yorulabilecek bir rüyadır. Bu rüyayı gören kişi hayatında atacağı her adımda başarılı olacaktır ve iyi kısmetlerin her zaman karşısına çıkacağına yorumlanabilmektedir.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani