Rüyada “Rüyada Kına Yakmak” Görmek

Rüyada Kına Yakmak

Rüyada Kına Yakmak, rüyayı gören bireyin ailesi içerisinde saadetli biçimde yaşadığı ve yaşayacağı manasına gelir. Rüyada kına yakan kimse görmek, kişinin yüzü hem ailesi, hem çocukları hem de eşinden yana gülecektir. Rüyada kına yakmak, rüya sahibini kıskananlar olacaktır. Rüya içerisinde motifli olan kınaların yakılması, rüyayı gören kimsenin oldukça yetenekli bir birey olacağı ve güzel sanatın dallarından biri ile ilgileneceği veya bu sahada bir mesleği olacağı manasına gelir.

Rüyada Kına Yakmak İslami Anlamı

İbni Sirin (r.a) şöyle buyuruyor; rüyada kına yakmak, mal konusunda kayıp söz konusu ise, kaybedilen malın tekrardan sağlanacağına işaret eder.

Rüyada Ele Kına Yıkmak

Rüyada ele kına yıkmak, her çeşit hayırlara yorulan bir rüya çeşididir. Rüyayı gören bireyin başına gelecek olan çok güzel gelişmelere, alacağı güzel ve yeni haberlere işarettir. Bireyin yaşamında çok güzel olayların olacağı döneme girdiğinin de habercisi olarak belirtilir. Rüyada eline kına yıkan birey bayan ise, çok güzel kısmeti çıkar ve tez vakitte hayırlı evlilik gerçekleştirir.

Rüyada Saça Kına Yakmak

Rüyada saça kına yakmak, rüyayı gören bireyin kafasını karıştıran, sürekli kemiren ve düşünmekten saçlarının kırlaşmasına sebep olan, mutluluğunu, neşesini kaçırıp yüzünü gülmesine engel olan ve bu sebeple yaşamını kimi zaman çekilmez raddelere getiren ne kadar korku, sorun ve kötü duygusu var ise ondan arınacağı manasına gelir.

Rüyada Erkeğe Kına Yakmak

Rüyada erkeğe kına yakmak, rüyayı gören kişinin yapacağı iş içerisinde önemli başarılar sağlayıp, bunun sayesinde isminin herkes tarafından bilinen bir birey olacağı biçiminde tabir edilir. Ancak kimi rüya tabirlerinde tam tersi de yorumlanmıştır.

Rüyada Ayaklarına Kına Yakmak

Rüyada ayaklarına kına yakmak, önemli bir mal varlığının ve servetinin üstüne konmak manasına gelir. Rüyayı gören bireye miras kalabilir veya ortak maldan kendi payına önemli hisse düşebilir.

Rüyada Birine Kına Yakmak

Rüyada birine kına yakmak, hayır yapmak manasına gelir. Rüyayı gören kişi hayır adına bir iş yapıp, bunu zekat sayacaktır. Rüyayı gören bireyin kına yakmış olduğu bireye yardım edeceğine işarettir.

Rüyada Avucuna Kına Yakmak

Rüyada avucuna kına yakmak, rüya sahibi genç ve bekar bir erkek ise evleneceğine yorulur. Evli bir erkeğin avucuna kına yakılması, kız kardeşi veya kızını evlendireceği manasını taşır. Rüya sahibi kız ise, hayırlı bir kısmet demektir.

Rüyada Kına Gecesi Görmek

Rüyada kına gecesi görmek, rüyayı gören bireyin, kendisine, etrafına ve evine karşı oldukça özenli olduğuna işaret eder. Kına gecesi görmek rüya ehli adına gösteriştir. Birey herkesten bakımlı ve temiz olmayı kendine ilke edinmiştir.

Rüyada Kınalı El Görmek

Rüyada kınalı el görmek, iyilik ve hayır ile karşılaşmaya, her iş içerisinde basitlik görmeye, edilmiş olan duaların kabulüne yorulur. Birey adına en güzel ve hayırlı rüyalardan birisidir. Bu rüyayı görenler, iş yaşamında başarılı olacaktır.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani