Rüyada “Rüyada Beşik Görmek” Görmek

Rüyada Beşik Görmek

Rüyada Beşik görmek, rüya sahibi için iyi bir rüyaya, hayırlı menfaatlere delalet eder. Rüyada beşik aldığını gören rüya sahibi, hasta ise sağlığına kavuşacağına, borcu var ise borcunu ödeyeceğine delalet eder. Ayrıca rüyada beşik almak, sıkıntıda olanlar için mutlu günlerin geleceğine ve alacaklı kişiler için ise alacağını tahsil edeceğine işaret eder.

Rüyada Beşik Görmek İslami Anlamı

Rüyada Beşik görmek, Nablusi(r.a) şöyle buyurmuştur; rüyada bir beşik satın aldığını ya da beşiğin içinde gören kimse hayatı boyunca hayır ve berekete nail olur. Beşik, erkekler için üzüntü ve ya hapse gireceğine kadınlar için ise, sevinç ve evlada yorumlanır. Kirmani(r.a) demiştir ki; beşik aldığını, beşiği sattığını ya da beşik hediye edildiğini gören kişi evlenir ve mutlu bir yuvaya sahip olur. Eğer rüyayı gören evli ise çocuğu olur.

Rüyada Beşik Almak

Rüyada beşik almak, rüyayı gören kişinin hayırlı bir eşe ve hayırlı evlatları olacağına yorumlanır. Rüyasında beşik aldığını gören kişi gönlünde kız evlada sahip olmak varsa kız evlat, erkek evlada sahip olmak varsa erkek evladı olacağına işaret eder.

Rüyada Beşik Kurmak

Rüyada beşik kurmak, rüyayı gören kişinin hakkında hayırlı gelişmeler olacağına işaret eder. Rüya sahibinin kurduğu hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada Beşik Sallamak

Rüyada beşik sallamak, eğer salladığınız beşikte bebek var ise şans ve uğura, eğer salladığınız beşikte bebek yok ise kısmetsizliğe ve sıkıntılı günlerin habercisidir.

Rüyada Kırık Beşik Görmek

Rüyada kırık beşik görmek, rüyayı gören kişiye yakın zamanda kötü haber geleceğine işaret eder. Bu gelecek kötü haber hane içinden ve evlatlarından olacağına delalet eder.

Rüyada Demir Beşik Görmek

Rüyada demir beşik görmek, rüya sahibi için hayırlı bir rüyadır. Erkek ya da kadın fark etmeksizin bu rüyayı gören kişi için evliliğe yorumlanır. Evli olan kadın ya da erkeğin bu rüyayı görmesi ise, erkek evlada yorumlanır.

Rüyada Boş Beşik Görmek

Rüyada boş beşik görmek, rüya sahibinin ev değiştirmesine, evlilik yolunda ise vazgeçip ayrılmasına işarettir. Bu rüyayı gören kişi yeni ev alıp yeni eşyalar ile orada hayatına devam edeceğine delalet eder. Bu rüyayı gören kadın ise genellikle ayrılıkların habercisidir. Evli birisinin rüyada boş beşik görmesi eşi ile yaşayacağı büyük kavgalara, bekar birisinin bu rüyayı görmesi bir müddet daha evlilik gerçekleştirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada Beşik Kertmesi Görmek

Rüyada beşik kertmesi görmek, rüyayı gören kişinin sıkıntılarını ve üzüntülerini unutturmasını sağlayacak kişiler ile tanışacağına işaret eder. Rüya sahibi rüyasında bir beşik kertmesi olduğunu görür ise, müjdeli haberler alarak hayatını mutlu bir şekilde sürdüreceğine yorumlanır.

Rüyada Beşik Yıkamak

Rüyada beşik yıkamak, bu rüyayı gören kişi evlenip mutlu bir yuva hayali kurduğunun işaret eder. Evli birisinin bu rüyayı görmesi ise, evliliğinde geçici sıkıntılar yaşayarak üzüleceğine delalet eder.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani