Rüyada “Rüyada Kurban Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?” Görmek

Rüyada Kurban Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?

Rüyada Kurban görmek, bir hastalıktan kurtulmak, birini evlendirmek veya başka herhangi bir şey için adanmış bir adağın varsa bunun gerçekleşeceği ve kurban keseceği anlamına gelir. Bazı yorumculara göre ise rüyada kurban almak, gam ve kederden kurtulmaya, mutluluk ve neşeye işarettir. Rüyada kurban eti yiyen, rüya sahibi eğer hamile bir insan ise bir erkek çocuğu olacağı anlamına gelir. İslam yorumcularına göre farklı anlamları vardır. Rüyada kurban eti almak, parayı yatırım için kullanmak istese de işleri sıkıntıya düşecek ve huzursuz günler yaşayacaktır. Hem borç sıkıntısına hem de hayal kırıklığına uğrayacaktır.

Rüyada Kurban Görmek İslami Anlamı

Rüyada Kurban görmek, İmam Nablusi (r.a) göre; bu rüyayı hastalıktan veya bir kötülükten kurtulma, adanan adağın gerçekleşmesidir. Rüya sahibi koç veya deve kurban ettiğini görmüş ise bu huzura ve berekete işarettir. Bir kişinin rüyasında kurban kestiğini görmesi kimilerine göre ölüme kimilerine göre ise hastalıktan kurtulmaya delalettir. Başka yorumculara göre ise Rüyada kurban kesmek, kişinin korktuğu bir şey var ise bu korkunun geçeceği kişinin güvende hissedeceği günlerin geleceğinin habercisidir.

Rüyada Kurban Eti Görmek

Rüyada kurban eti görmek, rüya sahibinin maddi sıkıntılara düşeceğine, borçlanacağına işaret eder. Kişi yüklü miktarda bir kredinin altına veyahut tanıdık birinden elden borç almaya girişecektir.

Rüyada Kurban Eti Dağıtmak

Rüyada kurban eti dağıttığını gören kimse içinde bulunduğu hastalık halinden, karamsar ruh halinden, aile içi huzursuzluktan, iş sıkıntısından veyahut yaşadığı diğer olumsuz durumlardan sıyrılacak ve refah dolu günler geçirecektir. Bu kötü günlerin yerini mutluluk ve neşe alacaktır.

Rüyada Kurban Almak

Rüyada kurbanlık almak bazı yorumculara göre kurban bayramına yakın bir tarihte bu rüyayı görüyor iseniz dini yükümlülüklerinizi yerine getireceğiniz anlamına gelmektedir. Eğer bu rüya bayram dışında bir zamanda görüldüyse rüya sahibinin manevi yönden bir eksiği, bir borcu olduğu anlamına gelir.

Rüyada Kurban Kesmek

Rüyada kurban kestiğini görmek, rüya sahibinin kısa zaman önce tüm ibadetlerini yerine getirmeye başladığını gösterir. Rüya sahibinin kısa zamanda hac yoluna düşeceğine işarettir.

Rüyada Kurban Adamak

Rüyada kurban adadığını görmek, rüya sahibinin verdiği bir sözü tutacak olmasına ve yahut oruç tutmasına delalettir.

Rüyada Kurban Dana Görmek

Rüyada kurbanlık dana görmek, rüya sahibinin çevresinde bulunan ihtiyaç sahibi birine el ayak olması anlamına gelir. Maddi ve manevi anlamda bu kişiye yardımcı olacağına ve bereket dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada Kurbanlık Koç Görmek

Rüyada koç görmek, rüya sahibinin maddi sıkıntılardan kurtulacağına ve parasal anlamda rahata ereceğine işarettir. Aynı zamanda kişinin mutluluk dolu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada Kurban Eti Pişirmek

Rüyada kurban eti pişirmek, rüya sahibinin geleceğinin aydınlık olduğunu gösterir. Kişinin gelecek ile ilgili olarak kısmetli ve şanslı olduğuna ve maddi sıkıntılarından kurtulacağına işarettir. Kişinin sosyal çevresi tarafından daha çok sayılan ve sevilen bir kimse olacağına delalettir.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani