Rüyada “Rüyada Karar Görmek” Görmek

Rüyada Karar Görmek

Rüyada Karar görmek, bir hayvanın canını kurtarmaya, bir insana yardım eli uzatmaya ve dayanışmaya işarettir. Rüyada karar defteri görmek, değiştirdiği kararlarda bir türlü sonuca varamayan kişi hakiki hayatında da net biri olamaz. Aynı zamanda rüyada evlenmeye karar vermek, malların elinde kalmasına, paranın yetmesine, mutfak alışverişine çıkmaya ve buna benzer ekonomik temelli olumlu ve olumsuz sonuçlara işaret eder.

Rüyada boşanmaya karar vermek, emeklerinin karşılığını alamamaya, kapalı bir alanda cesaretten uzak korkak bir şekilde bir vakit geçirmeye, karanlık zamanlara ve yokuşlu yollarda sürüklenmeye delalettir. Hapis kararı her manada olumsuz anlamlar içeren bir rüyadır.

Rüyada Karar Görmek İslami Anlamı

İmam Nablusi buyurmuştur ki: Rüyada karar görmek kitaplarla dolu bir ilim aleminde yükselmeye, fikir ve bilgi birikimi ile saygın bir yere gelmeye, sözün ağırlığı ile insanları etkilemeye ve topluluk alanında önemli bir kıdeme yükselmeye işarettir. Rüyada boşanma kararını yüzüğünü atarak gören kişi yakında yeni bir mücevher satın alarak ya kendini ya eşini mutlu etmeyi başarır.

Rüyada Karar Vermek

Rüyada karar vermek kişinin manevi olarak pişip olgunlaşmasına, sefalet döneminden sonra zengin ve rahat bir döneme girilmesine, alınan kararlar ile önce herkesi şaşırtıp sonra mesut etmeye delalettir.

Rüyada Karar Almak

Rüyada karar almak yeni bir iş yerinde memur olarak çalışmaya, büyükler ve amirlerin gözüne çok kısa bir sürede girip mevki olarak yükselmeye, iş arkadaşlarının takdirini ve beğenisini toplamaya, alkışlanmaya, tezahürat etmeye ve şımartılmaya işarettir.

Rüyada Karar Değiştirmek

Rüyada karar değiştirmek kafa karışıklığına, doğru bir yol tutturmak konusunda bocalamaya, ailenin gözünden düşmeye, iş yapamamaya yorumlanmaktadır.

Rüyada Mahkeme Kararı Görmek

Rüyada mahkeme kararı görmek bürokratik süreçlerin temsilini simgeler. Bu bir devlet dairesinde uzun bir süre bekleyip yine de işini halledemeyen bir yurttaşın süreçlerini de temsil eder. Mahkeme kararını eline alıp yırttığını gören kişi hak hukuk yollarından saparak günah işlemeye ve suçlu davranmaya devam eder.

Rüyada Evlilik Kararı Almak

Rüyada evlilik kararı almak birçok tabircinin ortak deyimiyle terse çıkan bir rüyadır. Rüyada evlilik kararı alan kişi gerçek hayatında evli ise ani bir karar ile boşanabilir. Çocukların nafakası ve diğer hukuki işlemler sürecinde tartışmalar hararetlenebilir ve kavgalar uzayabilir.

Rüyada Boşanma Kararı Görmek

Rüyada boşanma kararı görmek evliler için uğurlu bir varyasyon olarak dikkatleri çeker. Bu boşanma kararını ani bir şekilde görüp üzüldüğünü gören kişi gerçek hayatta eşi tarafından sürekli olarak şımartılır ve mutlu olur.

Rüyada Taşınmaya Karar Vermek

Rüyada taşınmaya karar vermek göç etmeye, sürülmeye, bir memleketten kovulmaya, şehir değişikliğine gidip yeni işler denemeye delalettir. Taşınmaya karar verdiğini ev sahibi aracılığıyla öğrenen kişi araya adam sokarak bir işin çözümü için mücadeleye girişir ve başarılır olur.

Rüyada Hapis Kararı Görmek

Rüyada hapis kararı görmek ekonomik bağımlılığa, başka bir insana kul köle olmaya, sigortasız bir işte çalışmak zorunda kalmaya, çok mesai harcayıp çok fazla yorulmaya işaret etmektedir.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani