Rüyada “Rüyada Kapı Çalmak Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?” Görmek

Rüyada Kapı Çalmak Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?

Rüyada Kapı çalmak, hayırlara vesile olmayan bir rüyadır. Rüyada kapının çalması, bu rüya kötü düşünceli insanların varlığına, dedikoduya, haksızlığa uğramaya veya iftiraya maruz kalmaya işaret etmektedir. Rüyada kapının çaldığını duymak, kişinin bir takım kötü sözlere maruz kalarak onurunun kırılmasına yorumlanır. Hayatında sürekli bir uğursuzluk ile karşı karşıya kalmasına delalet etmektedir.

Rüyada Kapı Çalmak İslami Anlamı

Rüyada Kapı çalmak, İmam Nablusi (r.a) demiştir ki; o evin idaresi kimde ise ona yorumlanabilecek bir rüyadır. Bu rüya, ev sahibinin kapıyı çalan kişi tarafından bir takım dedikodulara ve çirkin iftiralara maruz kalmasına yorumlanır. Aynı zamanda bir zaman sonra çevresindeki herkese gerçeği ispatlayarak bu iftiralardan kurtularak aklanmasına yorumlanmaktadır.

Rüyada Kapı Zili Çalmak

Rüyada kapı zili çalmak, eğer rüya sahibi tanıdığı bir kişinin kapısının zilini çalıyorsa. Gerçek hayatta bu kimseden bir yardım isteğinde bulunacağına delalettir. Eğer kendi evinin kapısının zilini çalıyorsa rüya sahibinin babasından kalacak bir parça miras sayesinde kendine iyi bir yaşam kuracağına ve maddi açıdan sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir. Eğer rüya sahibi zilini çaldığı evin sahibini tanımıyorsa zor günler geçireceğine ve hiç tanımadığı insanlara muhtaç kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada Yanlış Kapı Çalmak

Rüyada yanlış kapı çalmak, rüyayı gören kişinin işlerinde bir takım hatalar yaparak yanlış yollara gireceğine, fakat hiç tanımadığı bir kişinin yardımı ile bu zorlukların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada Beyaz Kapı Çalmak

Rüyada beyaz kapı çalmak, hayırlara yorumlanabilecek bir rüyadır. Bu rüyanın sahibi, gerçek hayatta maddi anlamda bir rahatlama yaşayacağına, aile içerisinde huzurunun hep daim olacağına ve hayatında şansın hep yanında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada Kapıya Vurmak

Rüyada kapıyı vurmak, rüya gören kişinin çok yakın bir zaman içerisinde bir haber alacağına ve bu haber ile hayatında büyük değişiklikler meydana geleceğine delalet etmektedir. Bu rüyanın bir diğer anlamı ise rüya sahibinin evine gelecek olan misafirlere ve sevdiği dostları ile hoş vakitler geçireceğine yorumlanabilmektedir.

Rüyada Kapı Yumruklamak

Rüyada kapıyı yumruklamak, rüya gören kişinin kişiliği hakkında bilgiler vermektedir. Bu rüyanın sahibinin çok cesaretli ve kendine güveninin tam olduğunun işaretidir. Eğer rüya çok net değil ise o zaman rüya gören kişinin bir takım zor dönemlerden geçeceğine ve bu süre içerisinde içine kapanacağına, hiç kimseyi yanında istemeyeceğine delalet etmektedir. Eğer rüya sahibi bir ticaret ile uğraşıyorsa işinde bir dönem sıkıntı yaşayacağına yorumlanabilmektedir.

Rüyada Kapı Sesi Duymak

Rüyada kapı sesi duymak, rüya sahibinin hayatında bir takım gelişmelerin olacağına ve bu duruma çok sevineceğine fakat bunun için biraz sabırlı olması gerektiğine, ayrıca uzaklarda olan ve hasret duyduğu kimselere kavuşmaya da nail olmaktadır.

Rüyada Kapı Sürgülemek

Rüyada kapı sürgülemek, kişinin hayatında olmasını istediği her ne varsa bunların zamanla gerçek olacağına ve hayatındaki bütün sıkıntılarından en kısa zamanda kurtulacağına yorumlanabilmektedir.

Rüyada Kapı Önü Yıkamak

Rüyada kapı önü yıkamak, rüya sahibinin bir süre geçim sıkıntısı çekeceğine, isteklere ulaşamayacağına fakat sonrasında iyi imkanlara ve koşullara sahip olacağına bolluk ve zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani