Rüyada “Rüyada Kabadayı Görmek” Görmek

Rüyada Kabadayı Görmek

Rüyada Kabadayı görmek, haksız yere mevki sevinci yaşayıp daha sonra taşkınlık yapmaya, bulunulan yüksek yeri istismar etmeye delalettir. İmam Nablusi (r.a) buyurmuştur ki: Rüyada kabadayı dövmek, kişinin kendi öz benliğine ihanet etmesine, hane içerisinde şiddet dolu günlerin yaşanmasına, eşlerin kalbinin kırılmasına işaret eder. Rüyada kabadayı birini görmek, çocukların babadan uzaklaşmasına işaret eder. Aynı zamanda felaketten güçlü kurtulmaya da delalettir.

Rüyada Kabadayı Görmek İslami Anlamı

Rüyada Kabadayı görmek, kalabalık bir kitlenin önünden kabadayı gibi çalım ve nara atarak yürüdüğünü gören kişi gerçek hayatında bir erkeklik gösterisi yapmaya çalışır ve rezil olur. Rüyada kabadayının kendisine adres sorduğunu gören kişi kötü arkadaş kurbanı olur. Rüyada mafyadan korkarak kaçtığını gören kişi gerçek hayatında sorumluluklarından uzaklaşır.

Rüyada Kabadayı Olmak

Rüyada kabadayı olmak fakiri hor görmeye, günah sayısını haksız kazançlar ile attırmaya, afra tafta yaparak gereksiz yere kibirlenmeye işarettir. Rüyasında kemer ile birini dövdüğünü gören kişi haksız bir yönetim sergileyerek kalabalık bir kitlenin olumsuz tepkisini üzerine çeker.

Rüyada Kabadayı Dövmek

Rüyada kabadayı dövmek çeşitli kaynaklar açısından hem iyi hem de kötü addedilen bir rüya biçimidir. Rüyasında çıplak eliyle sadece tokatlayarak kabadayı dövdüğünü gören kişi uyarması ve affetmesi gereken bir kişiyi cezalandırdığı için daha sonrasına büyük bir pişmanlık yaşar.

Rüyada Kabadayılık Yapmak

Rüyada kabadayılık yapmak haksız kazanca, kötü harcamaya, gösteriş için sevap kazanmaya çalışıp günah batağına saplanmaya, yardım eli uzatan kişileri kapıdan kovmaya işaret eder. Rüyada kabadayılık yaparken bıçaklandığını gören kişi kötü giden işlerin ardından iyiliğe doğru yeni bir yola girer.

Rüyada Ünlü Kabadayı Görmek

Rüyada ünlü kabadayı görmek para toplamaya, tatil için planlar yapmaya, bavul hazırlamaya, oda temizliğine, hazırlık yapmaya, yeni gelişmeler ile birlikte sevinip mutlu olmaya işarettir. Rüyada ünlü bir kabadayıdan imza aldığını gören kişi gerçek hayatında herkesin konuştuğu bir iş yapar.

Rüyada Kabadayı Gibi Yürümek

Rüyada kabadayı gibi yürümek ele geçen para ile şımarmaya, güç gösterisinde bulunmaya, boşuna gururlanmaya, kibir ile birlikte insanları hiç hak etmediği bir şekilde küçümsemeye işarettir.

Rüyada Mafya Görmek

Rüyada mafya görmek borçlanmaya ve borçlarının altında mali olarak ezilmeye işarettir. Rüyada bir mafya üyesinin kendisine emirler ve direktifler verdiğini gören kişi gerçek hayatında babasından aldığı icazet ile hareket eder.

Rüyada Mafya Babası Olmak

Rüyada mafya babası olmak güç ve otorite gerektiren bir iş ve yetki zinciri ile donatılmaya delalettir. Bu rüyayı gören kişi çok yakında yeni bir yetki alanına girer. Yetkilerini ve kontrol noktalarını hayır yolunda harcayarak herkesin gözüne girmeyi başarır.

Rüyada Mafyadan Korkmak

Rüyada mafyadan korkmak aile büyükleri tarafından sakıncalı bulunan bir işe hiç düşünmeden girişmek, onların rızasını almadan yeni uğraşlar edinmek, anne babanın sözünden çıkmak, asilik etmek, korkaklığının bedelini ödemek, toplum içerisinde naçar ve tevazu sahibi olmadan yaşamak anlamlarına gelir.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani