Rüyada “Rüyada Yoğurt Görmek” Görmek

Rüyada Yoğurt Görmek

Rüyada Yoğurt görmek, bu rüyayı gören kişi hayatı boyunca zorluk yaşamayacağı, sağlıklı olacağı ve kazancına kazanç ekleyeceği anlamına gelir. Rüyada yoğurt çorbası içmek, yakın zaman da temiz bir haber alınacağı anlamına gelir. Rüyada yoğurt satın almak, iş hayatı iyi giden rüya sahibi kazancı ile mal mülk sahibi olur. Alınacak olan ev veya tarla olarak da rivayet edilmiştir. İş hayatında doğru kararlar vermek ve daha fazla para kazanmak şeklinde tabir edilmiştir.

Rüyada Yoğurt Görmek İslami Anlamı

Rüyada Yoğurt görmek, Kirmani(r.a)’ya göre bu rüyayı gören kişi büyük mutluluklar, hayırlı haberler alır ve kısa zaman da varsa borcundan kurtulur. Sofrasında huzur ve bereket eksik olmaz. Rüyada yoğurt görmek güzel gelişmelerin yaşanacağı bir döneme girmek şeklinde rivayet olunur. Rüyasında ekşimiş yoğurt yediğini gören kimse ise verdiği karalardan pişman olacağı tercihler yaptığını yakın zamanda anlar.

Rüyada Süzme Yoğurt Görmek

Rüyada süzme yoğurt gören işsiz kişi kısa sürede iyi bir iş sahibi olacağı anlamına gelir. İşi olan kişiler için ise iş değişikliği yapmak şeklinde rivayet olur. İş hayatında kazanılacak olan bol kazanç, işleri büyütmek, bol kazanç sağlamak ile tabir edilir.

Rüyada Yoğurt Mayalamak

Rüyasında yoğurt mayaladığını gören kişi zahmetli bir işe girerek başarılı bir şekilde helal para kazanacağı anlamına gelir. Emek ve zahmet ile kazanılan bu paranın gün geçtikçe daha fazla olacağı rivayet edilir.

Rüyada Yoğurt Yemek

Rüyasında yoğurt yerken sevinen ve mutlu olan kişi her zaman yaptığı işten kar elde edeceği anlamına gelir. Yoğurt yerken canı sıkılan kişi yapacağı işlerden kötü tercihlerden dolayı mal ve para kaybedeceği anlamına gelir.

Rüyada Yoğurt Döktüğünü Görmek

Rüyasında yoğurt döktüğünü gören kişi zorluklar çekerek kurduğu işte mal kaybı yaşaması şeklinde rivayet olur. Mantıksız verilen kararlardan dolayı iş hayatında sıkıntılı günlerin yaşanması şeklinde yorumlanır. Yoğurt dökmek bereketin ortadan kalkması, yanlış verilen tercih, kötü niyetli arkadaş anlamına da gelmektedir.

Rüyada Ekşimiş Yoğurt Görmek

Rüyada ekşimiş yoğurt gören kişi zamanında karar veremediği bir takım fırsatların kaybedileceği anlamına gelir. İş hayatında aniden gelen boş vermişlik duygusu ile işlerin sekteye uğraması olarak ta anlamlandırılır.

Rüyada Birinden Yoğurt Almak

Rüyada birinden yoğurt aldığını gören kimse kısa süre sonra bir kişiden akıl danışır. Bazı olayların kendi açısından çözümlemeyen kişi kendinden büyük birine akıl danışır. Rüyada yoğurt aldığını gören kimse kararsızlıklar yaşar. Vereceği kararları öncelikle birisine danışması gerektiğini hatırlatan bir rüyadır.

Rüyada Şekerli Yoğurt Görmek

Rüyada şekerli yoğurt gören kişi işlerini kısa sürede yoluna koyacağı anlamına gelir. İş hayatında yaşanacak olan güzel gelişmelere rivayet edilir.

Rüyada Yoğurt Çorbası Görmek

Rüyada yoğurt çorbası görmek torunlarına bırakabileceği bir miras sahibi olmak ve her zaman bereketli bir iş hayatının olacağı anlamına gelir. Rüyada yoğurt çorbası içen kimse hastalıklarından kısa süre içerisinde kurtulur. Ev almak, tarla sahibi olmak şeklinde rivayet edilir.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani