Rüyada “Rüyada Sebze Görmek” Görmek

Rüyada Sebze Görmek

Rüyada Sebze görmek, rüya sahibinin yaşayacağı üzüntü ve kedere işaret etmektedir. Cafer-i Sadık buyuruyor ki: Rüyada sebze almak, bu bir bakıma ani bir karar ile evlenmeye delalettir. Bir kişi rüyada kendisini bostandan bir deste sebze topladığını görse şerden kaçınması lazımdır. Aynı zamanda almak istediği karpuzlar ne kadar büyük ise başına çöreklenecek olan bela da o kadar büyük olur. Rüyada görülen kuru bakla ise kendisiyle diğer malların ıslah edileceği bir maldır.

Rüyada Sebze Görmek İslami Anlamı

Rüyada Sebze görmek, rüya sahibinin dağıtımda eşit olan kimse olmasına ve büyük bir kalabalığın alkışlarını ve hayır dualarını alır. Bazı tabirciler baklanın hepsi güzel bazıları da çirkin manalara gelebilir yorumunda bulunmuştur.

Kirmani(r.a)’ya göre sebzelerin hepsi ticarete, erkeklere hüzün ve kedere çocuk ve mala işarettir demiştir. Rüyada pişmiş sebze yediğini gören kimse, her şeyden hayır ve menfaate, ferah ve bolluğa, rütbeye ve şerefe nail olarak karşısına çıkan her fırsattan bol kazanç görecek demektir.

Rüyada Sebze Sulamak

Rüyada sebze sulamak girişilen bir işten medet ummaya, hayal kırıklığına, nice heveslerden sonra yaşanan başarısızlığa işarettir. Rüyada hortum tutarak sebze suladığını gören kimsenin evine uzun süreli olarak bir ya da birkaç kişilik bir misafir kafilesi buyur eder.

Rüyada Sebze Ekmek

Rüyada sebze ekmek, yeni işler denemeye, bu işlerin kimilerinden zafer ile kimilerinden başarısızlık ile ayrılmaya işarettir. Rüyasında kendi evinin önüne sebze ektiğini gören kimsenin ikiz bebekleri olur ve sıhhat içerisinde yetişirler.

Rüyada Sebze Satmak

Rüyada sebze satmak gözden düşmeye, toplum ve topluluklar tarafından dışlanmaya, hor ve hakir görülmeye işarettir. Sebze sattığı pazar alanını kalabalık gören kimsenin gerçek hayatta düşmanları çoğalır ve ona dair olumsuz planlar yapar.

Rüyada Sebze Kurutmak

Rüyada sebze kurutmak birçok manaya gelebilmektedir. En bilinen manası eş ile tartışmaya ve küskün kalmaya işarettir. Rüyasında sebzelerin ellerinde kuruduğunu gören kimsenin işleri ve planları bozulur. İş yeri ya da şehir değiştirmek zorunda kalabilir.

Rüyada Sebze Fidesi Görmek

Rüyada sebze fidesi görmek yeni umutlar ile birlikte girişilen işlerden fide sayısı kadar hayırlı haberle dönmek demektir. Aynı zamanda düğüne, toplanmaya, akrabaların bir araya gelmesine işarettir.

Rüyada Sebze Bahçesi Görmek

Rüyada sebze bahçesi görmek yatağa düşüren bir hastalıktan sonra şifa toplamaya, neşe, eğlenceye, bir yerden bir yere toplu bir halde gelip gitmeye işarettir. Rüyasındaki sebze bahçesinde sadece domates gören kişinin çok yakında bir kız evladı dünyaya gelir.

Rüyada Sebze Toplamak

Rüyada sebze toplamak hayırlı bir iş için aileyi de yanına alarak bir yeri ziyaret etmeye işarettir. Rüyasında topladığı sebzelerin elinden kayıp gittiğini gören kimse çok yakında uzak bir yerden kendisine çağrıda bulunan bir haber alacak demektir.

Rüyada Sebze Yemek

Rüyada sebze yemek büyük bir planın altından kalkmaya, gururlanmaya, kavgadan sonra barışmaya, darlıktan sonra feraha işarettir.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani