Rüyada “Rüyada Priz Görmek” Görmek

Rüyada Priz Görmek

Rüyada Priz görmek, rüyayı gören kişi ile alakalı olarak genellikle olumlu yorumlar yapılmaktadır. Rüyada priz yanması, şimdi işlerinden düzeleceğine, çağa ayak uyduran sistemlere sahip olacağına, bir işkembe yenilikçi bir kişiliğe işaret etmektedir. Rüyada priz patlaması, bu anlamda rüya sahibinin hayatında vereceği kararlarda daha cesaretli ve daha net adımlar ile ilerlemesi tavsiye edilmektedir.

Rüyada Priz Görmek İslami Anlamı

Rüyada priz görmek, İslam alimleri bu rüya ile alakalı ile alakalı olarak şu yorumları yapmışlardır. Cafer-i Sadık (r.a) buyurmuştur ki; rüyasında priz gördüğünü gören kişi genel olarak hayatında birçok İşini düzelttiği, eşinden ve çocuğundan razı olan, mutlu ve huzurlu yaşam süren kimseye işarettir. Rüyada renkli priz görmek, zengin, çevresine faydası olan bir insan olmaya delalet eder. İbni Sirin (r.a) şöyle buyuruyor; rüyada priz değiştirmek, çok daha güçlü silahlara sahip olan, düşmanlarının zayıf yönlerini bilen, elindeki potansiyeli çok iyi kullanan bir kişiyi göstermektedir.

Rüyada Yanmış Priz Görmek

Rüyada yanmış priz görmek, rüya sahibinin iyi niyetle yaptığı bir şeyin sonucunda kötü bir şey ile karşılaşması, davranışlarında ölçülü olmaması, çevresine gereken mesafeyi göstermemesi sonucu sürekli olarak sorunlar yaşaması demektir. Bu anlamda kişinin daha dikkatli özenli hareket etmesi söylenir.

Rüyada Priz Bozulması

Rüyada priz bozulması, bazı güvencelerin yok olması, işlerin planlandığı gibi gitmemesi, büyük işlere girişmenin sonucunda. Hesaba katılmayan bazı problemlerden dolayı işin tamamının kaybedilmesi, birçok maddi sıkıntıdan ortaya çıkması gibi anlamlara gelmektedir. Bu anlamda kişinin gelecekte yaşayabileceği maddi sıkıntıları ön görerek belli alanda tasarruflar yapması gerekmektedir.

Rüyada Priz Patlaması

Rüyada priz patlaması, Her anlamda aşırı hareket etmek, aşırı yemek yemek, aşırı su içmek, aşırı arkadaş edinmek gibi Genelde fazlaca yapılan işler sonucunda istenilen amacın tam tersinde sonuçlar elde edileceği rivayet edilir. Bundan dolayı rüya sahibinin hayatında sürekli olarak bir ölçü ile yaşaması gerekmektedir. Çünkü insan denilen varlık dengeli bir şekilde yaşayabilmektedir. Allah dünyayı ve insanı bir ölçüde yaratmıştır. Bu ayete nazaran kişinin hayatını her zaman bir denge ve ölçü terazisinde yaşaması şarttır.

Rüyada Prizden Fiş Çekmek

Rüyada prizden fiş çekmek, senin hayatında sürekli olarak birilerine gösterdiği iyi niyetinden vazgeçmesi anlamına gelir. Kendisinin bu yönünün kullanıldığının farkına varması, bundan dolayı kimseye iyilik yapmamaya karar vermesi gibi durumları ifade etmektedir. Her insanın başına bu durumların gelebileceği gibi rüya sahibinin insanlara kızıp iyilik yapmaktan vazgeçmemesi gerektiğini ve sadece iyiliğini Allah rızası için yapılması gerektiğini bilmelidir.

Rüyada Üçlü Priz Görmek

Rüyada üçlü priz görmek, şimdi Hayatımda birçok alternatif olduğu, dar olan rızkın genişlediği, hiçbir Umut yokken birçok umudun ortaya çıktığı dönemi göstermektedir. Bundan dolayı kişi kendisine verilen bu nimetlerin kıymetini bilmeli ve Allah’a bolca şükretmelidir.

Rüyada Elektrik Prizi Görmek

Rüyada elektrik prizi görmek, yapılacak işlere destek sağlanması, eldeki imkanların tam olarak kullanılması, her durumda bazı Vaziyetler çıkararak bunlardan ders alınması ve gelecekte daha akıllıca davranılacağı tabir edilmektedir.

Rüyada Yanan Priz Görmek

Rüyada yanan priz görmek, Rüya sahibinden hayatında birçok şeyi ihmal ettiği, özellikle ailesi ve çocukları ile yeteri kadar ilgilenmediği anlamına gelir. Bundan dolayı da eşinin ve çocuklarının bazı problemler yaşamasından haberdar olmaması gibi bir durumu teşkil eder. Kişinin derhal ailesine ve eşine gereken ilgiyi göstererek aynı hayatında iyileştirmeler yapmalıdır.
​​​​​

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani