Rüyada “Rüyada Nazar Boncuğu Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?” Görmek

Rüyada Nazar Boncuğu Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?

Rüyada nazar boncuğu görmenin birçok yorumu bulunuyor. Genel olarak rüyada nazarlık görmek şans, talih olarak tabir edilmiştir.

Rüyada görülen nazar boncuğu, rüya sahibinin hayatında yaşanacak güzel gelişmelere hayra yorulmuş. Herkesin maşallah diyeceği güzellikte yaşayacağı hayaller olur denmiştir.

Bazen de nazar boncuğu rüyası boş değersiz şeylere yöneleceğine işarettir. Planı yapılan şeylerin gerçekleşmesine ve çok sevinçli olmaya da yorulmuştur. Talihli olmaya da işaret eder.

Rüyada Nazar Boncuğu Takmak Ne Anlama Gelir?

Rüya nazar boncuğu takmak çok arzulanan hayali kurulan umut edilen bir şeyin gerçek olacağına işaret eder. Büyük bir şans ve kısmete delalet eder.

Rüyada nazar boncuklu bileklik takmak sağlığın yerinde olduğuna, yediğine içtiğine dikkat ettiğine ve iş için yapılacak seyahatlere işaret eder.

Rüyasında nazar boncuğu taktığını gören kimse bekarsa yakında evleneceği, evliyse bebek müjdesi alacağı anlamına gelir. Aynı zamanda rüyada takılan nazar boncuğu hayırlı ve doğru kararlar alınacağına, mutlu olunacağına delalet eder.

Bazen de rüyada nazar boncuğu takmak olumsuzlukla yorumlanmıştır. Cahil bir insana işaret ettiği anlamına gelir denmiştir.

Rüyada nazar boncuğu takmanın bir diğer tabiri de art arda alınacak çok iyi müjdeli haberlerdir.

Rüyada Nazar Boncuğu Hediye Etmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada nazar boncuğu hediye etmek hayallerin gerçekleşmesine, parlak bir geleceğe, baht açıklığına ve sağlık sorunlarından kurtulmaya delalet eder. Genç birinin rüyasında nazar boncuğu hediye etmesi işinde ilerleyeceği anlamına gelir.

Rüyada nazar boncuğu hediye almak ise hasreti çekilen birine kavuşmaya yorulur. Ayrıca maddi kazanç kapılarının açılacağına da sıkıntılardan kurtulup uzun zamandır hallolmayan işlerin çözüleceğine de tabir olunur.

Rüyada Nazar Boncuğunun Kırılması Ne Anlama Gelir?

Rüyada nazar boncuğu kırılması kötü haber almaya, işlerin tersine dönmesine yorulur. Güzel olan şeylerin bir anda bitmesi anlamına da gelir.

Bazı rüya tabircilerine göre de zorlukların bitip kolaylıkların yaşanmasına işarettir. Rüyada nazar boncuğu kırılmasını rüya sahibinin helal kazancına işaret olduğunu söyleyen tabirciler de olmuştur.

Rüyada nazar boncuğu kırılması bazen de huzur ve mutluluk ile aile hayatında sevgi ve saygı olacağının müjdecisi olarak tabir edilmiştir.

Bu rüya bazı yorumcular tarafından da hayırlı bir insan olarak anılmaya ve duaların kabulüne, sıkıntılardan felaha ermeye de yorulmuştur. Bazı yorumcularca da aklı kullanarak makam elde etmeye ve gücünü korumaya işarettir.

Rüyada Nazarlık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada nazarlık görmek meşhur alim İmam Gazali (r.a)tan 3 asır sonrasında yaşamış yine ünlü bir alim olan Molla Cami (RA)’a göre; hastalığa, işlerin sekteye uğramasına ve kedere düşmeye yorulur.

Nazarlık görmek sevinç art arda gelecek müjdeler ve güzel gelişmelere işaret eder. Boncuk gibi şeyleri nazarlık olarak takmak hurafeye, muska ve Allah’a sığınma amacıyla takılan nazarlık da emniyet ve güvene delalet eder.

Rüyada görülen nazarlık İmam Nablusi (r.a)ın tabirine göre; sünnete uyup hak yolunda gitmek isteyen bir kimseye işaret eder ki sevdikleriyle beraber olacaktır.

Rüyada nazarlık görmek şans ve kısmet ile yüz güldürecek güzel gelişmelerin olacağına ve sabırla çalışarak mutlu ve başarılı olunacağına işaret eder.

Rüyada nazarlık görmekle ilgili bir diğer yorum ise rüya sahibinin hastalığa yakalanacağı, işlerinin bozulacağı, gam ve kedere düşeceği şeklindedir.

Rüyada Nazarlık Takmak Ne Anlama Gelir?

Her ne kadar nazarlık görmekle aynı tabirde olsa da rüyada nazarlık takmak koca karı yöntemlerine, hurafelere, ilin, irfan dışı kulaktan dolma bilgilere tevessül edildiğine delalet eder.

Nazar için bağlanan kolluk gibi şeyin rüyada görülmesi kadınlar için, güzellik, ziynet ve iftihar, erkekler için ise erkek kardeşin elindeki kuvvete işaret eder.

Rüyada Nazar Boncuklu Kolye Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada nazar boncuğu kolye görmek ümit edilen, hayali kurulan şeylerin gerçekleşmesine az kaldığına, şans ve kısmete delalettir.

Bazen de rüya sahibinin sevdikleri ve çevresi tarafından kıskanılmasına işarettir. Buradaki kıskanmadan kasıt haset değil sevenin sevdiğini kıskanmasıdır.

Bir başka yorumda da rüyada nazar boncuklu kolye görmek içinde yaşanılan sıkıntılı durumların elde edilen maneviyatla geçileceğine ve sonrasında huzur ve mutluluğun gelmesine yorumlanır. Buna benzer olarak bir yorumda da içinde yaşanılan sıkıntıların aile desteğiyle kolayca atlatılıp, iyi huylu, hamarat biriyle yuva kurulacağına delalet eder.

Rüyada Nazar Boncuklu Altın Bileklik, Küpe, Yüzük Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada nazar boncuklu altın bileklik görmek veya altın bilezik görmek ele geçecek mirasa işaret eder. Cafer-i Sadık (r.a) demiştir ki: Rüyada altın bilezik görmenin beş şekilde tabiri olur;

  • Başkanlık, reislik,
  • Hikmet,
  • Günahlar ve hile,
  • Gam ve üzüntü,
  • Çocuklar ve kardeş.

Rüyada nazar boncuklu küpe görmek ise makam mevkie, itibara ve insanları şaşırtacak şeyler yapmaya delalet eder.

Rüyada görülen nazar boncuklu yüzük ise işinde terfi almaya veya ticareti büyütmeye işaret eder. Bazen de işlerindeki belirsizlik yüzünden huzursuzluk yaşamaya ve bunu bastırmak için çalışmaya tabir olunur.

Rüyada Nazar Boncuklu Altın Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada nazar boncuklu altın görmek, çıkılacak yolculukta yapılacak ticari anlaşmalara, iyi bir alışverişe ve rüya sahibinin ailesine yapacağı maddi yardımlara işaret olur. Ayrıca kardeşlerin birbirine maddi-manevi destek vererek yaşanılan sıkıntıların çözüleceğine aile ve iş hayatında yaşanılan üzüntüden sonra sevinç ve mutluluklar geleceğine de yorulur.

Rüyada görülen nazar boncuklu altın, bazı yorumcularca da doğacak çocukla tabir olunur.

İbn-i Sirin (r.a) tabirine göre; rüyada elinde tek altın görmek güzel bir eve, beş altın görmek halk nazarında yapılacak güzel işlere tabir olunur demiştir. Rüyada üzerinde boncuk, altın, gümüş veya mücevher gerdanlık görmeyi de devlet hizmetlerinde yüksek makamlara gelmeye tabir etmişlerdir.

Rüyada Nazar Boncuklu Tespih Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada nazar boncuklu tesbih görmek ilme, mal biriktirmeye, muhabbete ve Allah’tan korkmaya delalet eder.

Rüyada görülen nazar boncuklu tespih kötü ve zor günler geçirileceğine, güzel giden işlerin kesilmesine, yaşanılan hayal kırıklığının giderileceğine, kaçan fırsatların tekrar geleceğine ve yapılacak bir ortaklık gibi adımla büyük kazançlar elde edilip iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada nazar boncuklu tespih almak ise rüya sahibinin arkadaşlıklarını geliştireceğine yaşamaktan keyif aldığı dostları olacağına işarettir.

Rüyada Görülen Nazar Boncuğu İle İlgili Diğer Yorumlar

Cafer-i Sadık (r.a) demiştir ki: Rüyada az veya çok boncuk görmek iyi veya kötü her halde şu yönleriyle tabir olunur;

  • Kötü ahlaklı bir eş,
  • Kötü huylu hizmetçi,
  • Önemsiz ve devamı olmayan bir mal,
  • Haya ve terbiye,
  • Çocuklar ve hizmetçi,
  • Uşak.

Cabi ül Magribi (r.a) yorumuna göre; rüyasında bir boncuk bulan veya satın aldığını gören kimse bir hizmetçi sahibi olur. Boncuğun rengi beyaz veya yeşilse hizmetçi iyi huylu ve dindar. Siyah ise katı kalpli ve kötü huylu bir kadına işaret eder.

Yine denmiştir ki rüyada boncukları delmek, adi bir kadınla evlenmeye işarettir.

Rüyasında boncuk saydığını gören bir kimse içinde boş şeylerle meşgul olduğuna delalettir denmiştir.

Rüyada üzerinde boncuk olduğunu görmek devlet hizmetinde yüksek makamlara gelmek şeklinde yorumlanır.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani