Rüyada “Rüyada Anne ile Kavga Etmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?” Görmek

Rüyada Anne ile Kavga Etmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?

Rüyada anne ile kavga etmek, bu rüya dini ve İslami tabirlere göre, her açıdan hayırlara vesile değildir. Rüyasında annesi ile kavga ettiğini gören biri doğru yoldan saparak aile büyüklerine karşı gelir ve hayırsız işlerle meşgul olmaya başlar. Rüyada annesiyle kavga ettiğini görmek, birçok yorumcuya göre, rüya sahibinin birtakım karanlık işlerle uğraşacağına ve dini yoldan sapacağına işarettir.

Rüyada Anne ile Kavga Etmek, hakkında Cafer-i Sadık (r.a) şöyle buyurur: “Her kim rüyasında annesi ile kavga ettiğini görürse yanlış davranışlarda bulunacak ve tüm sevdiklerinin üzüntüsüne neden olacaktır.” Rüyada anne ile kavga edildiğini görmek, bazı kötü olayların peş peşe gelmesine ve rüya sahibinin de bu kötü olayların başlamasındaki sebep olmasına delalet eder.

Rüyada Anne İle Kavga Edip Barışmak

Rüyada anne ile kavga edip barışmak, rüya sahibinden kaynaklanan bazı hataların insanları üzdüğünü ima eder. Rüya sahibinin bazı hoş karşılanmayan davranışları tekrar etmesi çevresindekileri üzer. Aynı zamanda rüyada anne ile kavga edip barışmak rüya sahibinin kendini sorgulama sürecine gireceğini ve bazı noktalarda hatalı olduğunu görüp çevresindekilerin kalbini tekrar kazanmaya çalışmasını ima eder.

Rüyada Anne İle Kavga Etmek ve Ağlamak

Rüyada anne ile kavga edip ağlamak, rüya sahibinin bir nedenden ötürü vicdan azabı çektiği anlamına gelir. Yaptığı bir hatadan ötürü gözüne uyku girmeyen rüya sahibi büyük pişmanlık çekmektedir. Rüyasında annesi ile kavga ettiğini ve ağladığını gören biri kendine en yakın gördüğü insanın kalbini istemeden kırmıştır ve hatasını fark etmek onu pişmanlığa sürükler. Rüyada annesi ile kavga edip ağladığını gören rüya sahibi kendi kendini sorgulayacağı bir döneme girer.

Rüyada Anne ve Baba İle Kavga Etmek

Rüyada anne ve baba ile kavga etmek, rüya sahibinin bazı hoş olmayan davranışlarda bulunduğuna ve ailesi için yeterince hayırlı bir evlat olmadığına işaret eder. Ailesiyle arasına soğukluk girer ve rüya sahibi yalnız kalmaktan hoşnut olur. Rüyasında anne ve babası ile kavga ettiğini gören biri takip ettiği yolun dışına çıkar ve bu ona zevk verir. Aile hayatından uzaklaşmaya başlar.

Rüyada Üvey Anne İle Kavga Etmek

Rüyada üvey anne ile kavga etmek, haksız bir kazanç elde etmek manasındadır. Rüya sahibi bu durumda haram bir kazanca sahip olmuştur. Rüyasında üvey annesi ile kavga ettiğini gören biri yanlış insanlarla arkadaşlık edip hayırsız işler yapacak demektir. Dini ve ahlaki anlamda doğru yoldan sapan rüya sahibi tüm uyarılara rağmen tuttuğu yoldan vazgeçmeyecektir. Rüyada üvey anne ile kavga etmek hiç de hayırlı anlamlar taşımaz.

Rüyada Anne İle Kavga Edip Barışmak

Rüyada anne ile kavga edip barışmak, rüya sahibinin takip ettiği kötü yolu bırakıp dini ve ahlaki anlamda hayırlı olan işlere el atacağı anlamına gelir. Rüyasında anne ile kavga edip barıştığını gören kimse hayırsız bir evlat iken ailesinin hayır duasını almaya başlar.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani