Rüyada “Rüyada Kahve Görmek” Görmek

Rüyada Kahve Görmek

Rüyada Kahve görmek, genel anlamda hayra yorulur. Ancak rüyada kahve görmenin çok çeşitli anlamlarını da yapmışlardır. Rüyada görülen kahve genel anlamda kısmet ile yorumlanır. mutlu bir haber ve iyi bir evliliğin de işareti olabilir. İslam alimlerine göre rüyada içilen kahve iyi haberler ve hayırlı kısmetle yorumlanır. Zenginlik ya da bir yerden gelip yükü hafifletecek toplu bir miktar para olarak yorumlanır.

Rüyada Kahve Görmek İslami Anlamı

Rüyada Kahve görmek, Cafer-i Sadık( r.a)  bu rüya için çeşitli yorumlar yapmıştır. Rüyada kahve gören bir erkek için bu hayırlı bir serüvene, bunun sonucunda ulaşılacak mutluluğa, zenginliğe dalalet eder. Rüyada görülen kahve kızlar için de hayırlı ve zengin bir kısmete işaret eder. İyi bir evlilik yapmaya ve bu evlilik ile birlikte zengin ve lüks içinde bir hayat yaşamaya dalalet eder. Erkekler için müjdeli haber niteliğinde olan kahve, kızlar için iyi ve nitelikli bir kısmetin habercisidir.

Rüyada Kahve İçmek

Rüyada kahve içmek çok hayra yorulmaz. Genel anlamda kötü haberlere işaret eder. Rüyada içilen şekerli kahve elde ettiği rızka haram bulaştırmaya ya da haram bulaştıracak olmaya dalalet eder. Şekersiz kahve ise yakın zamanda gelecek olan hastalığa, üzüntüye, kedere ve derde dalalet eder. Rüyada bir arkadaşla, eşle ya da bir yakınla içilen kahve o kişiyle iyi ilişkiler yaşanmayacağına, aranın bozulacağına ve evlilikte huzursuzluğa dalalet eder. Acı kahve birilerinden darbe almaya, zarar görmeye, hileye uğramaya yorulurken tatlı kahve hayra yorulur.

Rüyada Kahve Yapmak

Rüyada kişinin kahve yaptığını görmesi hayra ve kısmete yorulur. İşlerin yolunda gideceğine, şansının iyi gideceğine varsa işinde güzel başarılar elde edeceğine dalalet olunur. Rüyada pişirilen kahve cezvede pişiriliyorsa bu kısmetle yorumlanır. Değerini bilecek ve kendisini sevecek biriyle evlenmeye de dalalet eder.

Rüyada Kahve Falına Bakmak

Kötü kimselerin kötülüklerinden kurtulmaya, onları yenmeye, arzularını gerçekleştirmeye, isteklerine kavuşmaya, dalalet eder. Kahve falı olumsuz ve kötü çıkıyor ise düşmanlara yenilmeye dalalet eder.

Rüyada Kahve Kokusu Almak

Hayırlı işler yapmaya, insanlara faydası dokunacak işler peşinde koşmaya, güzel ameller işleyip Allah rızasını kazanmaya yorulur. Ferahlık ve mutluluğa dalalet eder. Sıkıntılardan kurtulmaya, kararsızlıkları yenip güzel adımlar atmaya dalalet eder.

Rüyada Kahve Yapamamak

Bu rüya aniden gelen sevgi ve aşka, birine ayaklarını yerden kesecek kadar aşık olmaya dalalet eder. Ancak rüya sahibi bu kişiden karşılık bulamaz ve üzüntülü günler geçirir. Bu kişi kendisi için hayırlı bir kişi de olmayabilir.

Rüyada Kahve İkram Etmek

Yakın zamanda küs olunana bir kişi ile barışacağına, oturup sorunların konuşulacağına ve arasının düzeleceğine dalalet eder. Aynı zamanda bu rüya bulunduğu ortamlarda sevilen ve sayılan bir kişi olmaya da dalalet eder.

Rüyada Köpüklü Türk Kahvesi Görmek

Rüyada görülen köpüklü Türk kahvesi ayaklarını yerden kesecek kadar aşık olmaya, bu kişiyle evlenmeye ve hayatını birleştirmeye, kısmetli ve güzel günler geçirmeye yorulur. Birini çok sevmeye ve etkilenmeye dalalet eder. İyi ve hayırlı kısmetin habercisidir.

Rüyada Kahve Fincanı Görmek

Uzun zamandır gelmesi beklenen kişinin geleceğine, rüya sahibi ile bir süre kalacağına dalalet eder. Rüyada görülen kahve fincanı kapatılıyorsa uzun süre etkisinde kalınacak kötü haberlere ve kişinin dikkatli olması gerektiğine yorulur. Rüyada görülen kahve fincanı kırıldıysa bol kazan ve rızk, satın alınıyorsa elde edilecek bir miktar paraya, hediye etmek birine yardım edileceğine dalalet eder.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani