Rüyada “Rüyada Ampul Görmek” Görmek

Rüyada Ampul Görmek

Rüyada Ampul görmek, rüya sahibinin geleceğe umutla baktığını ve bu umudunun boşa çıkmayacağını, güzel günler göreceğini simgelemektedir. Rüyada ampul gören kişinin başarılı adımlar atacağına, devlet dairesinde bir işinin hallolacağına ve istediği bir dileğinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir. Bu işler sonrasında ampulün yanacağı işin hallolacağını işaret etmektedir.

Rüyada Ampul Görmek İslami Anlamı

Rüyada Ampul görmek, Kirmani(r.a)’ya göre; bu kişinin eğer bir sıkıntısı var ise kısa zaman sonra bu durumun son bulacağını belirtmektedir. Eğer kişi hasta ya da aile içerisinde yakınından biri hasta ise kısa zaman sonra hastalığına çare bulunacağına işaret etmektedir. Dini yorumcu olan Cafer-i Sadık buyurmuştur ki; rüyada ampul taktığını gören kişi içinde bulunan gayret ve çaba ile Allah yolunda ilerleyecek ve içinde aradığı iç huzurunu yakın bir zamanda yakalayacağı anlamına gelmektedir. Ayrıca ana konu başlığı olan ampul görmek ile takmak aynı anlamları içermektedir.

Rüyada Ampul Takmak

Rüyada ampul takmak, kişi istediği bir işi yapmak ve başarmak için büyük uğraşlar verecek ve bu yolda ilerleyerek başarılı günlere, aydınlık günlerin gelmesini sağlayacaktır. Rüya sahibinin kendi yaptığı azim ve uğraşları sayesinde dileğinin gerçekleşeceğini göstermektedir.

Rüyada Ampul Söndürmek

Rüyada ampul söndürmek, rüya sahibinin kendi elleriyle isteyerek bir kısmetinin önüne geçeceğine ve bir işinin olmayacağına, bir dileğinin kabul olunmayacağına işaret etmektedir. Bu rüya aynı zamanda kişinin içinde bulunduğu mutlu ve huzurlu bir ortamdan kendi yanlışları ile birlikte kötü günler göreceğine ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada Ampul Patlaması

Rüyada ampul patlaması, rüya sahibinin hiç beklemediği bir anda ani bir karar ile işini ve yaşadığı bölgeyi ya da evini değiştireceğini simgelemektedir. İslami yorumculara göre ise rüyada ampulün patladığının görülmesi kişinin iç huzurunu kaybettiğini ve düşüncelerini değiştirdiğini ifade etmektedir. Bu rüya aynı zamanda bir hastalık habercisi de olmaktadır.

Rüyada Ampul Bulmak

Rüyada ampul bulmak, rüya sahibinin bir kişinin yardımı ile işlerinde başarılı olacağını ifade etmektedir. Ayrıca bu rüya kişilere umulmadık ve beklenmedik bir anda bir yardım geleceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlamalar olacağını da bildirmektedir.

Rüyada Ampul Kırmak

Rüyada ampul kırmak, rüya sahibinin sinirlerinin gerilmesini ve sinirli bir anında birinin kalbini kıracağını simgelemektedir. Kişinin kendi isteği ile bazı gerçekleşmesini istediği hayallerinin önüne geçecek ve olmasını istemeyecek durumların anlamlarını da taşımaktadır.

Rüyada Işık Yakmak

Rüyada ışık yakmak, rüya sahibinin topluma ve devlete hayırlı işler yapacağını, birçok kişiye iç ve dış huzurda fikirler sunup bu fikirleri hayata geçirerek bir çok kişiye yardımının dokunacağına işaret etmektedir. Ayrıca dini anlamda da birçok anlamı mevcuttur. Kişinin dini yönelmesi sonucunda iç dünyasında çok huzurlu ve mutlu olacağına, bu dünyadan çok ahiret hayatına yönelik işler yapacağını ve bu saye de hayırlı günler göreceğine de işaret etmektedir.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani