Rüyada “Rüyada Avlanan Hayvan Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?” Görmek

Rüyada Avlanan Hayvan Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?
Rüyada Avlanan Hayvan görmek, evin rızkının bereketli gelişmeler ile birlikte artacağının işaretidir. Kirmani (r.a) yorumu: Rüyada avlanan hayvan görmek alışverişe, bol kazançlı ticarete, yeni iş kapılarına, paraya, bolluğa işaret etmektedir. Rüyasında avladığı hayvanın etinden yediği kişi hasta ise iyileşir, bekar ise evlenir.

Rüyada Avlanan Hayvan Görmek

Rüyada avlanan hayvan görmek, evli bir kişi böyle bir rüya görürse bir tane kız çocuğu olabilir.  Rüyada avlanan kedi görmek, Avladığı hayvanları ormanda gören kimse için sıkıntılı süreçler yerini birbiri ardınca gelecek üç adet müjdeli habere bırakacak demektir. Bir ok ile geyik avladığını gören kimsenin erkek çocuğu olur. Bir tüfek kullanarak geyiği yaralayan kişinin hane içinde bir hastalık patlak verebilir.

Rüyada Avlanmış Balık Görmek

Rüyada avlanmış balık görmek ellerden yitip giden fırsatların çokluğuna delalettir. Bir balık bir fırsatı tanımlarken görülen balık sayısınca hayal kırıklığı ve musibet rüya sahibinin etrafında olacak demektir. Rüyasında avlandığı balıkları kızartıp yediğini gören kimse tüm sorunlarından yakınındakilerden destek alarak kurtulacak demektir.

Rüyada Avlanan Kartal Görmek

Rüyada avlanan kartal görmek hükümdarlık, reislik, yöneticilik gibi alanlarda isim yapmak anlamına gelmektedir Göklerde süzülen bir kartalın kendi üstünde uçtuğunu ya da yakınına konduğunu gören kimse çok yakında alacağı mukaddes haberler ile birlikte kendi rütbesini yükseltecek ve önemli işlere imza atacak demektir. Kartal, aynı zamanda para artışı ve bereketli bir sürecin temsili olarak nitelendirilmektedir.

Rüyada Avlanan Aslan Görmek

 Rüyada avlanan aslan görmek güç ve ihtişama tanık olmak, önemli bir devlet büyüğünün yanında şanlı bir hizmete gark olmak demektir. Rüyasında avladığı aslanı iyileştirdiğini gören kimse için sevaplarla dolu bir gelecek yakında geliyor demektir. Avladığı aslanı taşıdığını gören kimse aldığı tüm sorumlulukları layıkıyla yerine getirecek demektir.

Rüyada Avlanan Kurt Görmek

Rüyada avlanan kurt görmek zaferin ve cesaretin simgesi olarak kayıtlara geçilmektedir. Bu rüyayı gören kişi gerçek hayatında yapacağı kahramanlıklar ile önce yakın çevresinin sonra kalabalık bir cemiyetin gözdesi konumuna yükselecektir. Nişan, rütbe, mevki artışı, saygıdeğerlik son derece yüce anlamları içeren bir rüyanın temsilidir.

Rüyada Avlanan Geyik Görmek

Rüyada avlanan geyik görmek korkaklık, güçsüzlük, çaresizlik gibi kötücül anlamlar içermektedir. Kişi tanık olduğu korkunç bir olaydan sonra kendini suçlama ve pişman olma gibi çirkin işlerde kendini bulabilir.

Rüyada Avlanan Kaplan Görmek

Rüyada avlanan kaplan görmek bir savaş sonrasında eve dönmeye, madalya almaya, tebrik edilmeye ve kalabalık bir kitle tarafından alkışlanmaya işarettir. Ödül, armağan, miras gibi bereket getiren nesnelerin anlamını da içeren özel rüyalardır. Rüyasında avladığı kaplanın altında ezildiğini gören kimse çok yakında uzak bir diyardan bir ölüm haberi alacak demektir.

Rüyada Avlanan Şahin Görmek

Rüyada avlanan şahin görmek bir kadın tarafından getirilen haber neticesinde tüm ev halkı ile birlikte sevinmeye işarettir. Rüyada ahin yumurtası görmek tasarruflu bir şekilde ekonomik bir yeniliğe gitmek demektir.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani