Rüyada “Rüyada Raf Görmek” Görmek

Rüyada Raf Görmek

Rüyada raf görmek, genellikle hayra işarettir. Rüyada raf görmek, düzeni topluluğu ve açıklığı ifade eder. Rüyasında raf gören kişinin düzgün ve çok iyi bir iş hayatına sahip olacağı beklenir. Bu kişi sevdikleri ve ailesiyle birlikte oldukça renkli bir hayat sürecektir. Ciddi büyüklükte sıkıntılarla karşılaşmayacak olan bu kişinin halihazırda sıkıntıları varsa kısa zamanda bu sıkıntıların çözüme kavuşacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Raf Görmek İslami Anlamı

Bunlarla birlikte rüyada raf görmek hayırlı ve güzel işlere girişeceğine delalet etmesinin yanında, kişinin sağlık ve sıhhatinin yerinde olacağını müjdeler.

Diğer yandan Cafer-i Sadık (r.a) buyurmuştur ki, kim ki rüyasında raf gördüyse bu durum o kişi için rızkını artıracak kazançlı işler uğruna çalışmaya, hayırlı bir evliliğe ve eşe nail olmaya ve açılan kısmet kapılarına işaret eder.

Rüyada Raf Temizlemek

Rüyada raf temizlemek, rüyada raf görmek çeşitlerinin arasında iş hayatına vurgu yapılan kısmıdır. Düzenli ve tertipli bir iş yaşamına sahip olan bu kişinin yürüttüğü işlerinde başarılı olması beklenir. İşinde çok yol alacağına, kendisinden bol bol söz ettireceğine ve büyük kazançlar elde edeceğine yönelik yorumlanır.

Rüyada Raf Dizmek

Rüyada raf dizmek sosyal hayattaki ilişki sorunlarının düzeleceğine delalet eder. Rüya sahibinin, etrafındaki sıkıntılarla cebelleşen eş, dost veya akrabalarından birini sıkıntılarından çekip çıkaracağına, hatalarını düzelteceğine ve ona büyük yardımcı olacağına yorumlanır. Verilen sırrı gerektiği gibi tutması beklenir.

Rüyada Raf Silmek

Rüyada raf silmek kişinin sorunlarından kurtulup mutlu bir hayat yaşayacağına tabir edilir. Kişinin bunu iş yaşamındaki düzeni, dürüstlüğü ve başarısı sayesinde yapması beklenir. Kuracağı bir ortaklık sayesinde işini daha da genişletecek olan kişinin, ömrünün sonuna kadar sağlıklı bir hayat geçireceğine yorumlanır.

Rüyada Raf Devrilmesi Görmek

Rüyada raf devrilmesi görmek kişinin beklentilerinin gerçekleşmeyeceğine ve kazancını yanlış yerlerde kullanarak zararda bulunacağına delalet eder. Bu kişinin uzun yıllar boyunca kurmak için uğraştığı işte sıkıntılar yaşaması beklenir.

Rüyada Boş Raf Görmek

Rüyada boş raf görmek gören kişinin iş hayatında sıkıntılar oluşacağına yorumlanır. Bu sıkıntılar yüzünden zor zamanlar geçirmesi beklenen kişinin bu zaman diliminde pek çok hayal kırıklığı yaşayacağı düşünülür. Bu rüya aynı zamanda kişinin sosyal alanda etrafındakilerle arasının bozulacağına ve yok yere çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada Beyaz Raf Görmek

Rüyada beyaz raf görmek kişinin insanlara yardım edeceğine yorumlanır. Kişinin güzel ve hayırlı birçok işe önayak olmasına ve ailesine helal rızk götürme çabasında olan insanlara yardım edeceğine yorumlanır. Aynı zamanda rafın beyaz olması sembolü, aileden bir gelin çıkacağına, arkasından mutluluk gözyaşı döküleceğine ve duaların kabulüne tabir edilmektedir.

Rüyada Raf Düzenlemek

Rüyada raf düzenlemek, gören kişinin yapıcı özelliğinden dolayı etrafındaki kişilerin kariyer hatalarında onlara yardımcı olacağına, hatalarını düzelteceğine yönelik yorumlanır. Eğer kişinin kendisi iş kurmaya çalışıyorsa, elini taşın altına sokup büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani