Rüyada “Rüyada Yenge Görmek” Görmek

Rüyada Yenge Görmek

Rüyada yenge görmek, genellikle iyi bir hadise ile yorumlanmaz. Aile içinde ve akrabalar arasında yaşanacak sıkıntılı durumlar, tartışmalar, mal mülk konularının paylaşımıyla ilgili yaşanacak olumsuz olayları içerir. Rüyada yenge görmek kararsızlık anlamı taşır.

Girilecek işteki kararsızlık kişiye sıkıntı ve buhran verecektir. Rüyada yenge aile bağlarının kopukluğu demektir. Rüya sahibinin ailesine düşkün olmaması ve kendini akraba çevresinden tamamen soyutlaması anlamına gelir.

Rüyada Yenge Görmek İslami Anlamı

Kirmani(r.a)’ göre rüyada yenge görmek anne tarafı ile açıklanır. Kişiye anne tarafından bir akrabası tarafından yardım edilmesine ya da o kişiden hayırlı haber almasına işaret eder. Rüyada görülen yenge kişinin yeni biriyle tanışıp evlenmesine de yorumlanır.

Eğer evli ise kurulacak bir iş ortaklığı ve çok hayırlı bir maddi kazanca delalettir. Yenge gören kişi biri ile münakaşaya girmek zorunda kalabilir ve canı sıkılır.

Rüyada Yengeye Sarılmak

Rüyada yengeye sarılmak, hayra yorulmaz. Yaşanacak tatsız hadiselere, çözümlenemeyen olaylara işarettir. Bazende hane içine girecek bir kadının kötü niyetli davranışı, dedikodusu demektir. Diğer anlamı ise olumludur. Hedeflenen konuların gerçekleşmesi ve refaha ermek demektir.

Rüyada Yengeyle Kavga Etmek

Rüyada yengeyle kavga etmek, kişinin kendisini kıskanan biriyle tartışmaya girmesi ancak bu tartışmadan galip gelmesini ifade eder. Dikkat edilmesi gereken akrabalara da yorumlanır. Yakında patlak verecek can sıkıcı durumlar olabilir. Bu kişi iş yaşamından ayağını kaydırmak isteyen kötü niyetli biri olabilir.

Rüyada Yenge Öpmek

Rüyada yenge öpmek, yeni tanışılan ve kısa zamanda güven kazanacak hayırlı insana işarettir. Bu kişi ile girilecek ortaklıkta başarı ve şans yükselecektir. Diğer yorumu ise kişinin hayatını tümüyle değiştirmesidir. Yeni iş kurmak ya da bulunduğu şehir değiştirmek ile yorumlanır.

Rüyada Yengeyle Tartışmak

Rüyada yengeyle tartışmak, evlilik hayatında yaşanacak tatsız durumlara ve bunlardan kaynaklanan ayrılıklara işaret eder. Ticari iş yapan kişinin beraber çalıştığı insanlara çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde bundan doğacak maddi zarara yorumlanır.

Rüyada Yengeyle Konuşmak

Rüyada yengeyle konuşmak, iki şekilde yorumlanır. Eğer rüya sahibi hayırlı şeyler konuştuğunu görüyor ise alınacak güzel haber ve keyifli zamanları ifade eder. Şayet olumsuz konuşmalar geçiyor ise mutsuz olmaya ve kıskanç kimselere delalet eder.

Rüyada Ölmüş Yengeyi Görmek

Rüyada ölmüş yengeyi görmek, hayırlı yorumlanır. Hane içinde zor durumda olan birinin sıkıntısının biterek rahata ermesi ile açıklanır. Aynı zamanda çok özlenen birinden haber alınması ve çok mutlu olunması anlamına gelir. Sağlık konusuyla ilgili yaşanacak yeni ve hayırlı değişiklikler olacak demektir.

Rüyada Yengeyi Hamile Görmek

Rüyada yengeyi hamile görmek, yüksek kazanç ile yorumlanır. Bir kişinin yardımıyla yükselmeye ve iyi bir mevkiye erişmeye işarettir. Rüyada yengeyi hamile görmenin olumsuz anlamı da vardır. Bir kişi tarafından dedikodu malzemesi olacağınıza, bu kişinin düşmanlığını kazanacağınıza delalet eder.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani