Rüyada “Rüyada Abdest Almak” Görmek

Rüyada Abdest Almak

Rüyada abdest almak, çoğunlukla ferahlama işareti olarak görülür. Temiz su ile abdest aldığını rüyasında göre kişinin hedefine ulaşacağını gösterir, sıkıntılı halde ise bundan kurtulacağına, hasta ise şifa bulacağına, borçlu ise ödeyeceğine dikkat çeker. Soğuk mahzende abdest aldığını veya gusül yaptığını rüyasında gören çalınmış olan bir eşyasını bulur. Bazı yorumculara göre bu rüya, rüyayı görenin borcunu ödeyeceğine veya şahitlik yapacağı yönünde yorumlanır.

Rüyasında tanımadığı birinin abdest aldığını görmek sıkıntılı günlere, üzüntüye, kedere yorulur. Evinde abdest aldığını görmek ise bu evden taşınma olacağına işaret eder. Rüyada sıcak su ile abdest alınması istenilen bir şeyin zor olacağının, abdest sonrası bu sudan içilmesi ise bereket, şifa göstergesidir.

Rüyada Abdest Almak İslami Anlamı

İmam Nablusi (r.a.) rüyada abdest alınmasının rahmet üstüne rahmet, nimet üstüne nimet olduğunu buyurmuştur. Cafer-i Sadık (r.a.) rüyada abdest aldığını ve birisinin izlediğini gören kişinin vesilesi ile izleyen kişinin tövbe edeceğine işaret etmiştir. Kirmani (r.a.) rüyada abdest almak ile ilgili şöyle buyurmuştur; “rüyasında berrak temiz su ile abdest alan üzgünse sevinecek, korkuyorsa güven duyacak, borçluysa borcunu ödeyecek, hastaysa şifa bulacaktır.”

Rüyada Abdest Almaya Gitmek

Rüyada abdest almaya gitmek, başarıya çok büyük bir emek karşılığında sahip olunacağını, daha iyi imkan sahibi olunacağını, kötü hastalıklardan kurtulacağını, borçların ve fakirliğin son bulacağını, sıkıntılı günlerin yerini güzel günlere bırakacağını göstermektedir. Aynı zaman da rüya sahibinin çocuklarının mürüvvetini göreceği yönünde de yorumlama yapılır.

Rüyada Abdest Alan Birini Görmek

Rüyada abdest alan birini gören kişinin karşısına fesat hileli bir kişinin çıkacağına ve bu kişinin maddi ve manevi zarar yaşatacağına delalet eder. Rüya sahibinin tüm enerjisini kaybedeceğine sıkıntılı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada Abdest Bozmak

Rüyada abdest bozmak sıkıntılardan kurtulmaya, belaların def edilmesine dikkat çeker.

Rüyada Abdest Alıp Namaz Kılmak

Rüyada abdest alıp namaz kılmak günahlardan arınmayı temizlenmeyi gösterir. Rüyayı gören maddi ve manevi güç sahibi olur, helal kazanç sağlar. Rüya sahibi bekar ise hayırlı bir kişi ile evlenmesine, hamile ise kolay doğum yapacağına yorumlanır.

Rüyada Gusül Abdesti Almak

Rüyada gusül abdesti almak ferahlığa sıkıntılardan kurtulmaya delalet eder. Temiz su ile gusül abdesti alınması hastalıklara şifa bulunacağına, sıkıntıların biteceğine, güzel bir hayat yaşayacağına dikkat çekmektedir. Kirli su ile gusül abdesti almak ise kirli kötü işlerin içerisine girileceğine, hak olmayan para kazanılacağına yorulur.

Rüyada Boy Abdesti Almak

Rüyada boy abdesti almak geçmişte yapılan hatalardan ders alınarak bunların sonuçların sıyrılmayı, huzurlu bir döneme girileceğini, hayatına girecek bir kişi tarafından iyi yönde tepkiler alınacağını göstermektedir.

Rüyada Abdest Almak İstemek

Rüyada abdest almak istemek, dertlerin artışına, işle ilgili sorun olacağına, maddi zarar yaşanacağına bu zarar sonrası işlerin daha da iyiye gideceğine ve hayırlı kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani