Rüyada “Rüyada Kusmak” Görmek

Rüyada Kusmak

Rüyada kusmak, kişinin kötü sözler sarf etmesine hayatından kötü giden şeyler yüzünden isyan etmesine tabir edilmektedir. Rüyada kustuğunu görmek, bazı alimlere göre ise bu rüya tamamen kötü bir hasatlığın habercisi olup yakın zamanda ciddi bir sağlık sorunu yaşanacağına dalalet eder. Rüyada kustuğunu gören kimse, ayrıca bazı alimlere göre rüyada kusmak kişinin hayatındaki bazı kişilerden duyacağı kötü sözlere ve bundan dolayı gururunun kırılmasına yorumlanmaktadır.

Rüyada kusmak, bazı alimler ise bu rüyayı kusma şekline ya da ne kusulduğuna göre tabir değişmektedir. Bazı İslam alimlerine göre ise bu rüya kötü alışkanlıklar ve haram yemek nedeniyle duyulan pişmanlık ve vicdan azabına yorulmaktadır.

Rüyada Kusmak İslami Anlamı

İbni Sirin (r.a) şöyle buyuruyor “kim rüyasında kustuğunu görürse o kişi yüreğini yoklasın ve yanlış yaptığı şeyleri gözden geçirsin. Kul hakkı yiyip yemediğini düşünsün ve Allah’a sığınsın” demiştir. Bazı alimler ise bu yorumu şöyle değerlendirir. Kusmayı gören kişi birinin hakkını yemiş olabilir ya da Allah’ın kabul etmediği bir iş yapmıştır. Bu nedenle hatasını telafi yollarına bakmalı ve tövbe etmelidir. Bazı alimler ise bu rüyayı kişinin başkasından duyacağı ağır sözlere yorar.

Rüyada Su Kusmak

Rüyada su kusmak gereksiz yere vesvese etmeye haksız yere suçlanmaya ve bundan dolayı keder duymaya yorulmaktadır. Bazı alimler ise bunun kişiye söylenen haksız suçlama nedeniyle başına gelecek bazı sıkıntılara tabir etmektedir. Bazı dini yorumlara göre ise su kusmak din ile ilgili yanlış bilgiler öğrenmeye ya da öğretmeye emin olmadan verilen söze ya da alınan söze tabir edilmektedir.

Rüyada Ağız Dolusu Kusmak

Rüyada ağız dolusu kusmak ne anlama gelir? Bu rüya kişinin gerçek hayatta da ciddi bir rahatsızlığa yakalanacağına ve bu nedenle uzun süre tedavi göreceğine yorumlanmaktadır. Bazı alimler ise ağız dolusu kusmayı ömür boyunca yapılan hatalara ve bu hatalardan dolayı duyulacak vicdan azabına iç sıkıntısına yorulur.

Rüyada Beyaz Kusmak

Rüyada beyaz kusmak kişinin yalan söylediğine ya da kendisine söylenen yalanlara inandığına yorulur. Ayrıca hasta olduğu söylenen kişiye yanlış teşhis konmasına ve bu nedenle duyulan sıkıntıya da tabir edilmektedir

Rüyada Kusmak Ve Bayılmak

Rüyada kusmak ve bayılmak ne anlama gelir? Bazı alimler bu rüyayı kişinin kısa süre içinde önemli bir rahatsızlığa uğrayacağına ve bu nedenle ameliyat ya da basit bir operasyon geçirmesine tabir edilir. Ayrıca aile içinden birinin ciddi bir rahatsızlık geçirmesine ya da yatalak kalmasına da tabir edilmektedir.

Rüyada Kusan Birini Görmek

Rüyada kusan birini görmek birinin sırlarına ortak olmaya ya da istemeden biri ile ilgili bazı önemli sırları öğrenmeye yorumlanır. Ayrıca bazı hallerde bir başkasının hatalarına şahit olmaya da yorumlanmaktadır.

Rüyada Altın Kusmak

Rüyada altın kusmak kişinin çokça kısmetli olmasına ve çevresi tarafından bu nedenle sürekli kıskanılmasına nazara uğramasına yorulmaktadır. Bazı alimler ise bu rüyayı büyük sözler verip tutmamaya yorumlamaktadırlar.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani