Rüyada “Rüyada Yorgan Görmek” Görmek

Rüyada Yorgan Görmek

Rüyada yorgan görmek, huzura aydınlık günlere, ferahlamaya işarettir. Bu rüya, kişinin temkinli davranması halinde her işin üstesinden geleceğini gösterir. Rüyada yorgan görmek, gelecek günlerin refah ve huzur içinde olacağına delalet olan bu rüya aynı zamanda kadın ve erkek ilişkilerine de işaret etmektedir. Bu rüyayı gören kimseler, mutlu bir gönül ilişkisine başlar.

Rüyada Yorgan Görmek İslami Anlamı

Bu rüya İslam alimlerinin yorumlarında genel olarak evlilik ile tabir edilmektedir. İmam Nablusi (r.a) demiştir ki; rüyada yorgan görmek bir eşe işarettir. Rüyasında temiz bir yorgan gören kimse, hayırlı bir eş ile evlenir ve yaşamının sonuna kadar sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yuvaya sahip olur. Ancak rüyasında bir yorganın çalındığını, kaybolduğunu ya da yandığını gören kimse eşinden boşanır. Aile hayatında birtakım sorunlar yaşar.

Cafer-i Sadık (r.a) buyurmuştur ki; Rüyada görülen yorgan iyi bir eşe, evde çalışan iyi bir hizmetçiye ve yüksek mevkilere işaret etmektedir.

Rüyada Yorgan Katlamak

Rüyada yorgan katlamak becerikli bir eşe veya becerikli bir yardımcıya işaret etmektedir. Bu kimse kişinin ticaret yaşamında işlerinde yardımcı olan hayırlı bir kimse veya ortaklık olarak da algılanabilir. Rüya sahibi, yakınında bulunan bu yardımcı kimsenin sayesinde her türlü işinden emin olur ve başarılı bir yaşama sahip olur.

Rüyada Yorgan Dikmek

Rüyada yorgan dikmek, iki biçimde tabir edilir. İlk yoruma göre rüyasında yorgan diktiğini gören kimse, kendisi ve ailesi açısından başarılı işlere imza atacaktır. Bu kimsenin kendisi ve ailesi, yaşamı boyunca dara düşmeden hayırlı rızka sahip olacaktır. İkinci yorum ise, kişinin başkalarına yapacağı yardımlar ile alakalıdır.

Rüyada Yorgan Vermek

Rüyada yorgan vermek, kişinin uzun süredir çektiği maddi sıkıntılardan kurtulmaya işarettir. Bu kimseye bir yerden gelecek olan bir yardım, hayırlı bir kazanç kapısı veya mirasın da temsilcisi olan bu rüya, kişinin borçlarını ödeyeceği olarak da yorumlanır.

Rüyada Yorgan Kaplamak

Rüyada yorgan kaplamak, güvene, huzura ve evliliğe işarettir. Rüyasında yorgan kaplatan kişi evlenir. Evliyse, evinde ağız tadı ve huzura kavuşur. Rüyasında yorgan diken veya diktiren kimse malını ve parasını Allah yolunda harcayarak, hayır işlerinde bulunacak ve bu hayırları Allah tarafından kabul edilecektir.

Rüyada Yorgan Yıkamak

Rüyada yorgan yıkamak, manevi bir arınmayı delalet eder. Rüya sahibi içindeki tüm sıkıntılardan kurtulur. Günahlarına tövbe eder ve iç huzuruna kavuşur. Bu ilişki evlilik ile nihayet bulur. Yapılacak olan hayırlı evliliklerin, sahip olunacak iyi evlatların habercisi olan rüyada yorgan görmek bazı yorumlara göre başarılı iş anlaşmalarına da yorulur.

Rüyada Yorgan Örtmek

Rüyada yorgan örtmek, rüya sahibinin dışarıdan gelecek her türlü kötülük ve tehlikeden güvende olacağını gösterir. Rüyada görülen yorgan bazı rüya yorumcularına göre güveni temsil eder. Rüyasında bir yorgana sarılıp yattığını gören kişi, tüm korkularından arınarak emniyetli bir hayata sahip olur.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani