Rüyada “Rüyada Çocuk Emzirmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?” Görmek

Rüyada Çocuk Emzirmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?

Rüyada çocuk emzirmek, kişinin çok sayıda mal ve mülke sahip olacağına kişinin yakın zamanda hayırlı işler yapacağına ya da hayırlı bir evlat dünyaya getirileceğine tabir edilmektedir. Rüyada çocuk emzirmek, kişinin yakın zamanda büyük bir mala ya da mülke konacağına da tabir edilmektedir. Bir annenin kendi çocuğunu emzirmesi, çocuğunun önemli bir mevkiye gelmesine yorumlanır.

Kirmani (r.a)’y göre, rüyada meme emmeyi görmek, mal mülk sahibi olmaya gelir. Erkekten ya da haram hayvandan süt içmek helal olmayan mala, helal hayvanin memesinden süt emmek helal mala yorumlanır.

Rüyada Çocuk Emzirmek İslami Anlamı

Diyanete göre, erkek çocuğunu emzirdiğini görürse, üzüntüye kapılır. Başka birinden süt içen kişi ceza evine girer. Çok sayıda tabircilerine göre, bu rüya süt emziren ve emen kişi için hayır bulunmamaktadır. Kadının emzirdiğini görmesi hasta olacağına yorulur. Rüyayı gören yaşlı ya da genç, kız veya evli kadın nasıl olursa, dar gelirli olurlar.

Kadının kendisinden süt içtiğini görmesi, kızına kalan parayı yemesine gelir. Kadının süt emdiğini görmekte ya da emzirdiğini görmek hayra yorulmaz. Kadının başka kadından süt emmeye çalıştığını ama süt olmadığını görmesi de hayra yorulmaz.

Rüyada Yeni Doğmuş Bebek Emzirmek

Rüyada yeni doğmuş bebek emzirmek mutluluk ve sevincin geleceğine işaret olup eve gelecek yeni bir kişinin habercisi olduğu tabir edilir. Ancak rüyada bebek görmek en küçük ayrıntısına kadar incelenerek hassas bir şekilde yorumlanmalıdır. Çünkü bu rüya farklı yorumlarla da değerlendirilebilmektedir.

Rüyada Bebek Emzirirken Sütün Fışkırması

Rüyada bebek emzirirken göğsünden süt fışkırması anne ve baba arasında tartışmaların artacağına, uzun süredir yaşanmakta olan sıkıntılardan sonra huzur geleceğine, bu şekilde anne ile baba arasındaki mutluluğun tekrar filizleneceğine tabir edilir. İnsanların üzüntülü zamanlarında sürekli yanlarında bulunan, iyi davranışlar yapıp destek olmaktan hoşlanan, bu nedenle de saygı gören bir kişiyle iş yapılacağına yorulur.

Rüyada Erkeğin Bebek Emzirmesi

Rüyada erkeğin bebek emzirmesi evlenmeyi tasarlayan birinin rüyası ise, kıymet bilen biri olması nedeniyle sevilen, parasal manada olanakları büyük olan ve geçmişten de bildiği ve hoşlandığı bir kişiyle mutlu bir evlilik kuracağına tabir edilmektedir.

Rüyada Bekar Kızın Bebek Emzirmesi

Rüyada bekar kızın bebek emzirmesi kızın en kısa zamanda evleneceğine ve hemen bir erkek evlat dünyaya getireceğine tabir edilir.

Rüyada Bebek Emzirmek

Rüyada bebek emzirmek bir kısım şahsi hususlar nedeniyle iki arkadaş arasında uzun bir zamandır süre gelen kırgınlıkların, beraber yapılan iyimser niyetli yaklaşımlarla beraber yerini uzlaşmaya devredeceğine ve aralarında hasretle ümit edilen uzlaşmanın kazanılacağına tabir edilir.

Rüyada Başkasının Çocuğunu Emzirmek

Rüyada başkasının çocuğunu emzirmek başkasına ait bir mala ya da eşyaya gıb’ta ile bakmaya tabir edilir. Bu rüya bir manada rüya sahibinin, sırları açık etmemek konusunda güvenilir, hak yemekten korkan, bu sebeplerle çevresi tarafından beğenilen ve saygı gösterilen biri haline gelmesi anlamında yorumlanır.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani