Rüyada “Rüyada Suda Yılan Görmek” Görmek

Rüyada Suda Yılan Görmek

Rüyada suda yılan görmek, rüya sahibinin hayatında hayırlı gelişmelerin olacağına yorumlanır. Rüyada görülen su olumlu gelişmelerin yaşanacağı anlamına gelir. Rüyada suda yılan gören kimse, suyun içinde yılanın olduğunu gören kişinin iş hayatında iyi bir mevkiye yükseleceğine delalet eder.

Rüyada suda yılan görmek, kazançlarının artacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada Suda Yılan Görmek İslami Anlamı

İslam alimlerine göre bu rüya, kişinin çevresinde değişikliklerin olacağına, farklı çevrelerde yeni dostluklar kuracağına delalet etmektedir. Bazı İslam alimlerine göre rüyada suda yılan görmek farklı anlamlara gelmektedir.

İmam Nablusi (r.a) demiştir ki; rüyada görülen yılan düşman olarak nitelendirilir. Rüyada suda yılan görmek düşman tarafından zarara uğratılmaya ve sıkıntıya düşmeye işaret eder.

Rüyada Suda Yılan Yakalamak

Rüyada suda yılan yakalamak, rüyayı gören kişinin yaşadığı sıkıntılarının artık son bulacağına ve uğraşlarının karşılığını alacağına, helal kazanca ve arzuladığı güce sonunda kavuşacağına delalet eder. Yılan gerçek hayatta da pek sevilmeyen zehirli olan çeşitleri nedeni ile korkutucu bir hayvan olarak bilinmektedir. Rüyada görülen yılan da sevilmeyen birine yani düşmana işaret eder. Rüyasında yılan yakaladığını gören kişi nerede yakalamış olursa olsun düşmanın varlığını anlayacağına, kendinden uzaklaştırmak için uğraşlar vereceğine ve düşmanın zararından tez zamanda kurtulacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Berrak Su İçinde Yılan Görmek

Rüyada berrak su içinde yılan görmek, rüya sahibinin bir yanlış anlaşılma sonucu etrafındaki yakınlarının üzülmesine sebep olacağına fakat kendini affettireceğine, sıkıntılarından birer birer kurtulup refaha ereceğine, mal mülk sahibi olacağına, destek bekleyen insanlara yardımlarda bulunarak hayır dualarını alacağına yorumlanmaktadır. Rüya gören kişinin uzun zamandır ulaşmak istediği mevki ve başarıya sonunda ulaşacağına, eğer rüya sahibi bekar ise iyi bir eşe sahip olup uzun, mutlu bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada Temiz Su İçinde Yılan Görmek

Rüyada temiz su içinde yılan görmek, rüya sahibinin işine daha sıkı sıkıya bağlanacağına, başarılar elde edeceğine, girişimde bulunduğu bir iş için aile bireylerinden destek göreceğine, yaşadığı büyük sıkıntıların üstesinden gelerek bol kazançlar elde edeceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Kirli Su İçinde Yılan Görmek

Rüyada kirli su içinde yılan görmek, kişinin gerçek hayatta etrafında düşmanlarının olduğuna ve bu insanlar tarafından iftiraya uğrayacağına, hakkında iyi şeylerin söylenmediğine eğer dikkatli olmazsa başına büyük dertler açılacağına işaret etmektedir. Rüyasında kirli bir suyun içinde görülen yılan kişinin bir hastalık haberi alacağı anlamına da gelmektedir. Rüyayı gören kişi eğer bekar bir kadın ise ahlaklı, temiz kalpli ve bol kazancı olan biri ile evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada Su Yılanı Görmek

Rüyada su yılanı görmek, rüya gören kişinin mevki sahibi yeni biri ile tanışacağına, kendisine yakın hissettiği biri ile ortak bir işe atılacağına yorumlanmaktadır. Eğer kişinin bir sağlık problemi var ise eski sağlığına tekrardan kavuşacağına, etrafına yaptığı iyiliklerin karşılığını yavaş yavaş almaya başlayacağına delalettir. Eğer küs olduğu biri varsa küslüğün artık son bulacağına, rüya sahibinin bir yolculuğa çıkacağına ve bu yolculuk ile yeni dostlar edineceğine ve bu vesile ile işin stresini de üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

  1. Yaşar öztürk dedi ki:

    Suyun içinde büyük bir yılan gördüm suda bir o tarafa bir bu tarafa gelip gidiyordu Benin. Olduğum yöne doğru geldi ve ben zor bir şekilde uzaklaşmaya çaliştim sonra yolla çıkıp durdum yılanda Sudan çıkıp yolda öylece bana bakıyordu

  2. Meryem akin dedi ki:

    Rüyamda barajın içinde bordürü yılın gördüm

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani