Rüyada “Rüyada Sahte Altın Görmek” Görmek

Rüyada Sahte Altın Görmek

Rüyada sahte altın görmek hayra yorulan rüyalardan biridir. Rüyada sahte altın gören kimse, kişinin büyük bir mala ve mülke sahip olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada sahte altın görmek, hayırlı bir işe girilerek yüklü miktarda mal ve mülk sahibi olunacaktır. Bir mirasa konulabileceği gibi beklenen ve umudun kesildiği bir gelire tekrar kavuşmakta mümkün olabilir.

Rüyada Sahte Altın Görmek İslami Anlamı

Cafer-i Sadık (r.a)’a göre rüyada sahte altın kişinin maddi ve manevi açıdan şanslı olacağı bir zaman girilmesi anlamı bulunmaktadır. Altın rüyaları iyi kabul edilen rüyalardan olmakla beraber sahte altın rüyaları daha iyi bir rüyadır. Kişi bu rüya ile mal ve mülke büyük bir gelire sahip olur.

Ayrıca bazı dini yorumculara göre bu rüyayı gören kişi ömür boyu mutlu yaşayacağı kısmetli ve hayırlı bir eşe kavuşur.

Rüyada Sahte Alyans Görmek

Rüyada sahte alyans görmek ne anlama gelir? Alyans evlilik olarak yorumlanmakta olup bu rüyayı alimler hayırlı ve güzel ahlaklı altın değerinde bir eşe sahip olmaya yormaktadır. Bazı İslam alimleri ise bu rüyayı sahtekar ve kötü niyetli insana yorarlar. Sahte alyans ise kandıracak bir nişanlıya ya da eşe dalalet etmektedir. Öyle ki bu rüyayı gören kişi evlilik hazırlığı yaptığı kişi tarafından kandırılabilir veya eşi tarafından tek başına bırakılabilir.

Rüyada Sahte Altın Bilezik Görmek

Rüyada sahte altın bilezik görmek kişinin mesleğinde işinin ehli haline gelmesine ve bu sayede işi ile ilgili yeni girişimler yapmasına gelir. Dini yorumcular bu rüyayı iş erbabı olmaya ailesini iyi yöneten bir aile reisi olmaya yormaktadırlar. Rüyayı gören kişi kısa zamanda terfi edebilir veya işinde bir numaraya yerleşebilir. Rüyanın tabir edilmesi kişinin içinde bulunduğu durumla da alakalı olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibi kişi eğer bir seçim yapacaksa en iyi seçimi yapar ya da devlet kapısında bekleyen bir işi varsa en iyi şekilde sonuçlanır.

Rüyada Sahte Altın Almak

Rüyada sahte altın almak kısa zaman içinde bir yatırım yapmaya gelir. Bazı yorumculara göre bu rüyanın anlamı ev almaktır. Kişi yakın zamanda bir ev ya da araba alır. Bazı din alimleri ise bu rüyayı kandırılmak ya da dolandırılmak olarak yorumlamaktadır. Kişinin yatırım yapacağı bir işten dolandırılacağı anlamını da çıkarmak mümkündür.

Rüyada Sahte Altın Bulmak

Rüyada sahte altın bulmak ne anlama gelir? Altın bulmak miras yoluyla yüklü bir para ya da mala sahip olmak anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişi bir süre sonra yüklü bir mirasa konarak büyük bir kazanç elde eder.

Rüyada Sahte Altın Takmak

Rüyada sahte altın takmak rüyayı gören kişinin bir mala yakın zamanda sahip olacağına yorulmaktadır. Bazı din alimleri ise bu rüyayı dini açıdan tövbeye ve doğru yola gelmeye yorarlar. Ayrıca bazı yorumculara göre kötü alışkanlıklardan kurtulmaya ve sağlıklı bir ömre gelmektedir..

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani