Rüyada “Rüyada Yılana Dokunmak Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?” Görmek

Rüyada Yılana Dokunmak Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?

Yılana rüyada dokunmak genel anlamda olumlu olarak tabir edilen rüyalardan birini oluşturmaktadır. Bol rızık ve helal kazanç yanında kişinin kendisini ve ailesini geçindirecek kadar bol kazanca ulaşması, ne olursa olsun ailesini geçindirecek bir yol bularak sevdiklerini kimseye muhtaç etmemesi anlamında açıklanan bir rüya olmakla beraber kişinin ve sevdiklerinin can ve mal güvenliğinin sağlanacağı şeklinde de açıklanmaktadır.

Rüyada Yılana Dokunduğunu Görmek

Rüyada yılana dokunmak ile alakalı açıklanması gereken rüyalardan biri de rüyada yılana dokunduğunu görmek ile alakalı olan rüyadır. İmamı Nablusi (r.a) yorumunda rüyada yılana dokunduğunu görmek hayır, kısmet ve güzel haber anlamına gelirken; kişinin yakın çevresinde tartışma ve çatışma içerisinde olduğu kişilerle arasını tam anlamıyla düzelteceği şeklinde de yorumlanmaktadır.

Rüyada Yılana Dokunmak İle Alakalı Yapılan Olumsuz Rüya Tabirleri

Rüyada yılana dokunmak ile alakalı yapılan olumsuz rüya tabirleri çok fazla olmamakla birlikte, rüyada yılana dokunmak diyanet tarafından yapılan rüya tabirinde yılan keder ve derdin kapılarının açılması olarak ifade edilirken, özellikle yakın vadede ortaya çıkacak olumsuzluklara göğüs gerildiğinde ise kişinin hayatının oldukça düzene gireceği de vurgulanmaktadır. Tüm sıkıntılara göğüs germe konusunda başarılı olunursa, her türlü olumsuzlukla kişinin hayatında su gibi akacak, kişi hayatın tadını çıkarmaya başlayacaktır.

Sık Görülen rüyalardan, Rüyada Yılan Görmek neye işarettir? İslami kaynaklardan anlamını okuyabilirsiniz.

Kurulu Bir Düzene Kavuşmak

Rüyada yılana dokunduğunu görmek yanında yılanı eline almak kişinin dikkatli atacağı adımlar sonucunda hayırlı işler yapacağı şeklinde de yorumlanmaktadır. İmamı Gazali (r.a) yorumunda rüyada yılanı eline almak kişinin tanışacağı düzgün kişiler sayesinde hayatının her anlamda yoluna gireceği ve bu sayede oldukça gülüp eğleneceği, kazancını da hayırlı işlerde kullanacağı şeklinde ifade edilmektedir. Burada İmamı Gazali (r.a) kişinin elde ettiği kazancının bir kısmını Allah yolunda harcayacağından da belirtirken, kazancını ikiye katlamasının da olağan oluğunu vurgulamaktadır.

Rüyada Yılan Sevmek

Rüyada yılana dokunmak ve onu kucağına alıp sevmek de oldukça güzel ve aydınlık bir rüya olarak telaffuz edilmektedir. Câferi Sâdık (r.a) rüyada yılan seven kişinin çevresinin odlukça genişleyeceğini ifade ederken, rüya sahibinin borçlarının da tam anlamıyla sona ereceğini vurgulamaktadır. Câferi Sâdık (r.a) bu noktada kişinin kendisini motive etmesinin önemini de vurgularken, bu sayede cesaret gerektiren işler konusunda oldukça önemli adımlar atılarak çevresinin de doğru insanlarla genişleyeceğini de belirtmektedir. Câferi Sâdık (r.a) rüyada yılanı kucağına alıp sevmek ile alakalı kısmetinin açılacağı noktasında da önemli mesajlar vermektedir.

Rüyada Dokunduğu Yılan Tarafından Sokulmak

Rüyasında yılana dokunduğunu gören kimse daha sonra da yılan tarafından sokulduğunu görürse hayatında son dönemde aldığı ve dönüm noktası olarak tabir edilen bazı kararları sorgulamalı, bu yönde kendine öz eleştiri yapmalıdır. İbn-i Sirin (r.a) tabirine göre rüyada dokunduğu yılan tarafından sokulmak ile alakalı kişinin hayatında derin bir sorgulama yapma gereğini ortaya koymaktadır. Burada yılan “karar” yılanın sokması ise alınan kararların ayrıntılı olarak sorgulanması ve üzerinde düşünülmesi anlamına gelmektedir.

Yılan Dişi görmenin tabiri için, Rüyada Yılan Dişi Görmek neye işarettir? Dini Kaynaklardan Alimlerin yorumunu okuyabilirsiniz.

Çok Önemli İlahi Mesajlar

Rüyada yılana dokunmak ile alakalı yapılacak bir başka rüya tabiri de bu rüyanın taşıdığı oldukça önemli ilahi mesajlar olarak ifade edilmiştir. Bu noktada rüya alimleri rüyada yılana dokunmak ile alakalı rüya sahibine verilmek istenen ilahi mesaja dikkat çekerken rüyada yılana dokunmak ve rüyada dokunan yılan tarafından saldırıya uğramak ile alakalı rüya sahibinin hayatında ciddi değişiklikler olabileceğini belirtirken yılanın cinsi, şekli, görülme biçimi ve türünün de rüyada belirleyici olduklarını ifade etmektedir.

Rüyada Dokunulan Yılanın Kaçması

Rüyada dokunulan yılanın kaçması hem olumlu hem de olumsuz olarak iki yönlü olarak düşünülebilmek ile birlikte İmamı Gazali (r.a) yorumunda kişinin avucunun içine kadar gelen önemli bir fırsatı iyi değerlendirmesi durumunda oldukça feraha çıkacağını belirtirken, bu sayee her türlü sıkıntı, kaza ve balalardan da kurtulabileceğinden bahsetmektedir. İbn-i Sirin (r.a) tabirine göre ise kişi yoluna çıkan engelleri aştığında ilerisini tam bir aydınlık çerçevesinde görecek bu sayede ise hayatında tam bir huzur ve mutluluğa sahip de olabilecektir. İmamı Nablusi (r.a) ise bu noktada rüya sahibinin Allah’a bol bol dua etmesini, elbet dualarının karşılığını bir şekilde alacağını belirtmekte, bu yönde rüya sahibini dikkatli olmaya çağırmaktadır.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani