Rüyada “Rüyada Ağlayan Dana Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?” Görmek

Rüyada Ağlayan Dana Görmek Ne Anlama Gelir, Neye İşarettir?

Ağlayan danayı rüyada görmek; dana genelde elde edebilecek toplu paraya işaret etmektedir. Ağlayan bir dana görmek ise rüya sahibinin sahip olacağı yeni imkanları, maddi ve manevi olarak rahatlayacağını müjdeler. Rüyasında ağlayan bir dana gören kişinin verimli bir yıl geçireceği, ferah ve huzura kavuşacağı şeklinde yorumlanır. İbn-i Sîrîn (r.a) tabirine göre; bir dana görmek ya da bir ineği sağıp, sütünden içtiğini görmek fakirliği zenginliğe çevirir. Rüya sahibi fakirse zengin, hakirse itibar sahibi, köleyse özgür olur.

Rüyada ağlayan dana görmek, bazı yorumcular tarafından olumsuz olarak tabir edilmiştir. Bu tabirlere göre rüyada ağlayan dana görmek; bir sebepten dolayı rüya sahibinin zarar edeceğine ve üzüntü duyacağına delalet eder. Rüyada ağlayan bir dana görmek psikolojik yorumu ise rüya sahibinin bazı ilişkilerini yeniden değerlendirmesi gerektiği ve bunu bilinçaltında bildiği yönündedir.

Rüyada Dana Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada dana görmek Diyanet yorumu; rüya sahibinin hayatında yapması gerekenleri sorunsuz şekilde yapacağı şeklindedir. Rüya sahibi bekar ise aradığı eşi bulmayı, evli ise eşler arasındaki muhabbetin artmasını müjdelemektedir.

Rüyada dana görmenin İslami yorumu; rüya sahibinin çevresinde, bilhassa ailesindeki kişilere karşı davranışlarının yanlış ve hoş olmadığı şeklindedir. Bu rüya, rüya sahibinin davranışlarının farkına vararak düzelteceğine ve aile bağlarının düzeleceğine alamet eder. Farklı alimlerin rüyada dana görmek ile ilgili yorumları ise şu şekildedir;

  • Câferi Sâdık (r.a) tabirine göre; bu rüya oldukça hayırlıdır. Rüya sahibinin karşına iyi huylu ve güzel biri çıkacağına alamet eder. Allah’a inanan ve şükreden, hayat dolu bir insana rivayet eder.
  • İmamı Nablusi (r.a) tabirine göre; rüya sahibinin geleceği çok aydınlık ve güzel olacaktır. Rüya sahibinin hayatına gelecek olan yenilikler, aile bağlarının kuvvetlenmesi ve rüya sahibinin daha iyi bir insan olmasına işarettir.

Rüyada Dananın Saldırdığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada dana saldırısı görmek; rüya sahibinin arkasından sürekli konuşan ve dedikodu yapan birilerinin varlığına işarettir. Bu rüya, rüya sahibini bu kişi ya da kişilerden uzak durması konusunda uyarır. Bazı yorumcular tarafından daha olumlu şekilde tabir edilen rüya, kişinin yaşamında umut dolu olacağına, maddi ve manevi imkanlara hızlı bir şekilde kavuşacağına işaret eder.

Sık Görülen rüyalardan, Rüyada Ağlamak neye işarettir? İslami kaynaklardan anlamını okuyabilirsiniz.

Rüyada Kahverengi Bir Dana Görülmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada kahverengi dana görmek; rüya sahibinin arkadaşlarından ve ailesinden önemli destekler alacağına işaret eder. Rüya sahibinin çevresindeki insanların desteği sayesinde daha başarılı ve iyi olmaya çalışacağı şeklinde yorumlanır. Bazı yorumculara göre rüyada kahverengi dana görmek; rüya sahibinin helal para kazanacağına ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder. Bu rüya ile ilgili en olumsuz yorum ise rüya sahibinin bir sebeple yataklara düşeceği şeklinde yapılmıştır.

Rüyada Sarı Dana Görülmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada sarı dana görmek Diyanet yorumu; rüya sahibinin hanesinde bereketin artacağı şeklindedir. Rüyada sarı dana görmenin İslami yorumu ise; rüya sahibinin ailesi, evliliği ve çocuklarından hayır göreceği ve yüzünün güleceği şeklindedir. Çoğu yorumcu tarafından bu rüya, sevinçli bir haber alınacağı şeklinde tabir edilmiştir. Alimlerin yorumlarına göre rüyada sarı dana görmek şu şekilde açıklanmıştır;

  • İmamı Nablusi (r.a) der ki; rüyasında sarı dana gören kişi şan ve şöhrete kavuşur.
  • Câferi Sâdık (r.a) der ki; bu rüya güzel bir rüyadır ve gönül ferahlığına işaret eder.

Rüyada Beyaz Dana Görülmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada beyaz dana görmek, oldukça hayırlı işlere delalet eder. Rüyanın İslami yorumda, rüya sahibinin hayatında olacak hayırlı bir sürprizi müjdeler. Rüyanın Diyanet yorumunda, rüya sahibinin sağlığına kavuşması ya da hasta bir tanıdığının şifa bulması olarak tabir edilir. İmamı Nablusi (r.a) der ki; rüya sahibi tüm zorluklar aşıp rahat ve feraha kavuşur.

Dana Kesmek tabiri için, Rüyada Dana Kesmek neye işarettir? Yazımızdan anlamını okuyabilirsiniz.

Rüyada Siyah Dana Görülmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada siyah dana görmek; rüya sahibinin zengin bir yaşam süreceğini müjdelemektedir. Bu rüyayı gören kişinin hayatının ummadığı şekilde güzelleşeceğine, çevresindekilere faydası olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalet eder.

Rüyada Ölmüş Bir Dana Görülmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada ölmüş dana görmek; rüya sahibinin acele ile aldığı bir karar sonucu düştüğü yanılgıyı temsil eder. Çoğu rüya yorumcusuna göre bu rüya kişinin yapmak istediklerinin yansıması olarak tabir edilir. Câferi Sâdık (r.a) tabirine göre; rüya sahibinin kesmesi gereken bir kurban adağı ya da yerine getirmesi gereken bir söz vardır.

Daha Fazlası için, Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

En iyi Medyum Hoca kim? - Medyum Hocalar - Medyum Geylani